Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu!

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkinci kez koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, bu seferinde çok istediği bir geceyi kaçıracağı için günler öncesinden büyük telaş yaşadı! Fakat neredeyse son dakika bir şekilde testleri negatife dönen oyuncu, sevincini sosyal medyadan takipçileriyle de paylaştı.

Hazal Kaya, Netflix için çekilen “Pera Palas’ta Gece Yarısı” isimli bir dizide rol almıştı. Tarihi fantastik türündeki dizinin setine ilk başladığı günlerde koronavirüs olduğunu öğrenmişti. 14 gün izolasyonda kalan oyuncu, daha sonra sete dönmüştü.

Kaya’nın büyük şanssızlığı ise ikinci kez koronavirüse yakalanması oldu. Geçtiğimiz günlerde eşi hariç ailesindeki herkesin koronaya yakalandığını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan oyuncu, önce teması olduğu için karantinaya girmişti.

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu! 3

Ardından 7.kez test yapılan testten sonra kendisinin de pozitif olduğu öğrenilmişti. Kaya, süreci instagram sayfasından sürekli sevenleriyle paylaştı.

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu! 4

Hazal Kaya’nın bu süreçte canını en çok sıkan olay ise yaklaşık bir hafta sonra çok büyük heyecanla beklediği bir başka projesi ile ilgiliydi. Kaya, Onur Tuna ve Nur Fettahoğlu ile kamera karşısına geçtiği ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminin galasına katılamama ihtimali nedeniyle endişeliydi.

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu! 5

Bu endişesini de takipçileriyle paylaştı. Gala günü gelip çattığında ise oyuncunun testinin negatif çıkması, büyük bir şans oldu! 1,5 yıldır vizyona girmesi heyecanla beklenen ve Aslı Kızmaz’ın romanından uyarlanan filmin galasına son anda yetişti oyuncu!

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu! 6

Hazal Kaya, bu güzel anları da yine takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmezken, galadaki şıklığı da gözlerden kaçmadı…

Hazal Kaya büyük heyecan yaptı ama sonunda istediği oldu! 7