Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya için bugün çok ama çok özel bir gün!

Hazal Kaya için bugün çok ama çok özel bir gün!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, en son Bizim Hikaye dizisinde yer almış ve dizinin finaline doğru da hamile olduğunu öğrenmişti. Yönetmen ve Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, bu güzel haberin ardından projelerine ara vermişti. Kaya, 18 Kasım 2019 günü de oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı oyuncu.

Bugün Fikret Ali’nin doğum günü ve tam 1 yaşına girdi. Hazal Kaya, sosyal medyayı bir yıl öncesinde çok da etkin kullanmıyordu ama artık durum değişti. İyiden iyiye instagram’a alışan oyuncu, bu özel gününü de takipçileriyle aşağıdaki açıklamasıyla paylaştı…

Geçtiğimiz yıl karın ağrısıyla gittiği hastanede oğlunun doğduğunu anlatan oyuncu “Zaman ne çabuk geçiyor” diyerek oğlu Fikret Ali’nin doğum günü olduğunu ifade etti.

Hazal Kaya için bugün çok ama çok özel bir gün! 8

Hazal Kaya, daha sonra yakın arkadaşı Aslı İnandık’ın oğlu Fikret Ali’nin doğum gününü kutladığı paylaşımını kendi sayfasına taşıdı.

Kaya, kısa bir süre önce Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynamıştı. Bu arada oyuncunun Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas isimli bir dizide oynayacağı da kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Hazal Kaya için bugün çok ama çok özel bir gün! 9