Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ile ilgili ortaya atılan bu iddia doğruysa hayranları çok sevinecek!

Hazal Kaya ile ilgili ortaya atılan bu iddia doğruysa hayranları çok sevinecek!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 6 yıllık beraberliğin ardından 2019’da meslektaşı Ali Atay’la nikâh masasına oturan güzel oyuncu Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı.

Ünlü oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay’ın ikinci kez  anne baba olacağının haberi magazin basınına bomba gibi düştü. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ tarafından ortaya atılan iddiaya göre, oyuncu Hazal Kaya 3 aylık hamile.

Geçtiğimiz aralık ayında da Hazal Kaya’nın bebek beklediği yönünde iddialar ortaya atılmış, ancak kısa sürede yalanlanmıştı. Mehmet Üstündağ yazısında, bu defa hamilelik haberinin doğru olduğunu öğrendiğini belirtti.

Hazal Kaya ile ilgili ortaya atılan bu iddia doğruysa hayranları çok sevinecek! 7

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda Elle Dergisi’ne verdiği röportajda eşi Ali Atay’a, ilk karşılaştıklarında ilk görüşte aşık olduğunu itiraf etmiş ve eşinin adını her yere yazmak istediğini söylemişti.

Hazal Kaya, Ali Atay’a olan aşkını şu sözlerle ifade etmişti; “Valla ilk merhaba dediğimizde ben eyvah dedim! Yani ilk görüşte aşık olan insan benim. Her yere adını yazasım vardı. Şimdi artık kocam olduğu için istediğim gibi yazabiliyorum istediğim yere. Çok büyülü bir duygu…”

Oyuncu, “Kadın tarafım ağır basıyor bu ara. Anne olduktan sonra o tarafımla uzun zamandır pek ilgilenmediğimi, diğer rollerime daha çok adapte olduğumu fark ettim, eksik yaptığım bir şeyler var diye düşünerek bir kadın olarak kendime daha çok dikkat etmeye, anlamaya karar verdim” açıklamasını da yapmıştı.