Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, kendine haksızlık etmeyi bırakmalısın!

Hazal Kaya, kendine haksızlık etmeyi bırakmalısın!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakteriyle kariyer basamaklarını birer birer tırmanmaya devam eden Hazal Kaya, son günlerde bir televizyon programındaki sözleriyle gündem olmayı başardı…

Hazal Kaya’nın geçmişte yaşanan olaylardan ne kadar etkilendiğinin ortaya çıktığı sözleri, farklı değerlendirmelere de yol açtı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, genç oyuncuya tavsiyeler verdi:

HAZAL KAYA, KENDİNE HAKSIZLIK EDİYOR

Hazal Kaya, Life Time’da, Esra Oflaz Güvenkaya ve Lütfiye Pekcan ile ‘Senin Mucizen’ programındaydı. Bir şöhretin, geçmişten bugüne yolculuğunu merak edenler için başarılı bir program.

Sürekli bir şikayet hali

Hayatının travması bir kaza… Ve bugün, yakalanan şöhret… Büyük insanlara söylenecek sözleri, 17 yaşında duyduğunu söyledi Kaya… Ev ahalisi, “17 yaşında koca insanların kazanamayacağı parayı kazandın” dedi. Kaya’nın “Yaptığım iş değil, boyumun kısalığı konuşuluyor”, “O kadar güven kırıcı sözler söylüyorlar ki, acımasızlar” cümleleri de not aldıklarım arasında… ‘Başarılıyım’ın ispatı… “Ataerkil yargılamalar, öfkelenilmiş şeyler” yine ilginç saptamalardan. Bir yerde “Asla öz güvenli biri değilim” dedi.

Hazal Kaya, kendine haksızlık etmeyi bırakmalısın! 7

‘Çağatay da kullandı’

Ve o meşhur takoz meselesine gelindi. “Çağatay da kullandı” dedi ve kamera açısı meselesi olduğunu belirtti. Sonra şeker hastalığının çıkış hikayesi… Şöhret gerçeği onu aldı, ‘star’ mevkiine koydu. Dünya çapında hayranları var. Başarılı projelerini de, sonuçsuz işlerini de gördük. Sonra, “Aşçı olacağım” diye yola çıktı. ‘Bizim Hikaye’yle döndü ve ‘Ben iyi oyuncuyum arkadaşlar’ mesajını verdi. En azından bunun keyfini çıkaran bir Hazal Kaya olmalı diye düşünüyorum. Çok fazla ‘şikayetçi’ bir genç kız gördüm.

BİZİM HİKAYE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayward’ın boyu kaçtı?

Aklıma küçük dev kadın, Susan Hayward geldi. ‘Yaşamak İstiyorum’ filmine rahmetli annem götürmüştü. Kaya, “Boyum 1.58” diyor. Hayward da 1.60’tı…