Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya; Nihal’e üzüldü, Feriha’yı gömdü, Filiz’i sahiplendi!

Hazal Kaya; Nihal’e üzüldü, Feriha’yı gömdü, Filiz’i sahiplendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’dan bomba gibi açıklama… Ünlü oyuncu daha önce canlandırdığı karakterleri değerlendirdi. Ünlü oyuncu ilk kez bu kadar net bir şekilde canlandırdığı karakterler hakkında gerçek fikrini söyledi.Oyuncu, İbrahim Selim’in “Nihal mi, Feriha mı, Filiz mi?” şeklindeki sorusu üzerine “Filiz, soru değil” diyerek net bir yanıt verdi.Daha sonra da bunun sebebini anlattı.

Youtube’de İbrahim Selim’in Bu Gece programına evinden internet üzerinden konuk olan Hazal Kaya, rol aldığı eski dizilerindeki karakterleri hakkında samimi ifadeler kullandı.Aşk-ı Memnu dizisini geçtiğimiz yaz hamile kaldığı dönemde eşi Ali Atay ile baştan sona ilk kez izleme fırsatı bulduğunu belirten Hazal Kaya, Nihal karakterine çok üzüldüğünü söyledi.

Hazal Kaya; Nihal'e üzüldü, Feriha'yı gömdü, Filiz'i sahiplendi! 9

Oyuncu, “Aşk-ı Memnu’yu ilk kez baştan sona izledim. Nihal’e çok büyük haksızlık etmişim. Ama onunla yaşayamam.Yazık, kızı hiçbir yere saldıkları yok.Bir bara gidiyor sanki ne yapmış yani, kötü yola düşmüş gibi davranıyorlar. ‘Bunu babana nasıl söyleyeceğiz’ falan. Bara girmeye çalıştı kız , bu kadar halbuki” diye konuştu.

Hazal Kaya; Nihal'e üzüldü, Feriha'yı gömdü, Filiz'i sahiplendi! 10

Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisindeki Feriha karakterini adeta gömen Hazal Kaya, “Feriha zaten olacak iş değil. Bir kere yalan söylüyor İbrahim, ben yalan söylemem” diye konuştu.

Hazal Kaya; Nihal'e üzüldü, Feriha'yı gömdü, Filiz'i sahiplendi! 11

Burak Deniz ile birlikte başrolünde yer aldığı Bizim Hikaye dizisindeki Filiz karakterinin kendi tercihi olacağını ifade eden Hazal Kaya, bunun sebebini de şöyle anlattı: “Filiz tatlı kız, kendi halinde. İşine bakıyor, önüne bakıyor.Tatlı kız, Filiz ile olur.”

Programın tamamını videodan izleyebilirsiniz: