Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya tükendi! Burcu Biricik’in içi yandı! Neslihan Atagül’ün ödül sevinci! Sosyal medyada ünlüler…

Hazal Kaya tükendi! Burcu Biricik’in içi yandı! Neslihan Atagül’ün ödül sevinci! Sosyal medyada ünlüler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyada ünlü isimlerin yaptığı paylaşımlar ilgiyle izleniyor. Hayranlarıyla, sevenleriyle birebir iletişim kurma şansı yakalayan ünlüler, kimi düşüncelerini, duygularını, set anılarını, günlük hayattaki hallerini paylaşarak takipçilerini de mutlu ediyorlar. Sevilen üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Burcu Biricik var. Şu sıralar Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile gündemde. Oyuncu, Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya’dan sonra hayran kitlesini arttırdı. Daha sonra rol aldığı Kuzgun dizisi ekranda uzun süre kalamasa da Dila rolüyle de bir kez daha beğenileri aldı.

Burcu Biricik, Netflix için çekilen Fatma dizisinde bir seri katili oynadı. Dizi henüz yayınlanmadı ama onunla birlikte bambaşka rollerde ne kadar iyi performans sergilediğini bir kez daha izleyeceğiz.

Kırmızı Oda’daki Boncuk ile de izleyicinin takdirini kazanıyor ve ilgiyle izleniyor. Biricik, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanını instagram sayfasından paylaşarak, hem kendi oynadığı Boncuk hem de diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Kumru karakterine içinin nasıl yandığını da “Ah Boncuğum, ah Kumru” sözleriyle not düşmüş!

Yeni bölümde Boncuk ve Kumru’nun yaşadığı acıları Doktor Hanım’a anlatırken nasıl çığlık çığlığa ağladıkları ve nasıl acı çektiklerine tanıklık edeceğiz.

Hazal Kaya tükendi! Burcu Biricik'in içi yandı! Neslihan Atagül'ün ödül sevinci! Sosyal medyada ünlüler... 9

Gelelim Hazal Kaya’ya… Malum oyuncu bir süredir İzmir’de. Eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde rol almasının ardından oyuncu bir süre sonra oğlu Fikret Ali’yi de alıp eşinin yanına gitti.

İsmi Netflix için çekilecek olan Pera Palas isimli diziyle anılan Hazal Kaya, şu sıralar hayli yoğun olduğunu, sürekli çalıştığını anlatıyor ama detayları vermiyor.

Muhtemelen yeni projesine hazırlanan oyuncu, aynı zamanda henüz 1 yaşına yeni giren Fikret Ali ile de ilgilenirken hayli yorulmuş ki ‘Tükendi’ notuyla aşağıdaki paylaşımı yapmış…

Hazal Kaya tükendi! Burcu Biricik'in içi yandı! Neslihan Atagül'ün ödül sevinci! Sosyal medyada ünlüler... 10

Sefirin Kızı isimli diziyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, instagram’ı çok etkin kullanan bir isim değil. O nedenle hayranları yaptığı paylaşımları dört gözle bekliyor ve gelen her paylaşıma da binlerce yorum ve beğeni yaparak oyuncuya övgüler diziyorlar.

Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde oynadığı Sefirin Kızı dizisiyle bir mutluluk yaşadı oyuncu. Sinema Port tarafından  “En İyi Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü alan Neslihan Atagül, ödülünün fotoğrafını da hayranlarıyla paylaştı.

Atagül, ödül verenlere de kalp çizdiği aşağıdaki paylaşımıyla teşekkürlerine gönderdi…

Hazal Kaya tükendi! Burcu Biricik'in içi yandı! Neslihan Atagül'ün ödül sevinci! Sosyal medyada ünlüler... 11