Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u buluşturan Fox TV dizisinde değişiklik netleşti!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u buluşturan Fox TV dizisinde değişiklik netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon için hazırlanan 11 diziden birisi de Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı yapım olacak. Oasis dizisinin uyarlaması olarak ortaya çıkan yapım için İmkansız ismi konuşuluyordu.

Kulislere dizinin ismi İmkansız olarak yansıdı ama isim değişikliği yapılması da gündemdeydi. Bu değişikliğin gerçekleşeceğine yönelik bir işaret geldi. Fox TV tarafından diziyle ilgili bir duyuru yayınlandı. Setten ilk fotoğraflar paylaşıldı. Ancak dizinin adına yer verilmedi.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'u buluşturan Fox TV dizisinde değişiklik netleşti! 24

“Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği ve “Oasis” dizisinin uyarlaması olarak FOX’ta ekrana gelecek yeni dizinin çekimleri son hız devam ediyor” ifadesinin kullanıldığı açıklama ile birlikte İmkansız isminin kesin olmadığı ortaya çıktı.

Dizinin adının değişeceğine yönelik iddialar bir süredir sosyal medyada yer almıştı. Çok iddialı bir kadro ile hazırlıklara başlanan dizide önemli isimler bulunuyor.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'u buluşturan Fox TV dizisinde değişiklik netleşti! 25

FOX’un yeni dizisinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor.

Dizide; Hazal Kaya “Gece”, Buğra Gülsoy “Erdem” ve Ozan Dolunay “Giray” karakterine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu dizinin senaryosunu Özge Aras uyarladı. Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatacak olan yeni dizi, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.