Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un fan’ları sosyal medyada bir ilke imza atacak!

16 Nisan 2018 Pazartesi, 19:21
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un fan’ları sosyal medyada bir ilke imza atacak!
Televizyongazetesi/Analiz-ECE ER
Hazal Kaya Ve Çağatay Ulusoy İçin Geliyorlar

2011 yılında biten Adını Feriha Koydum dizisinin Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’a uluslar arası şöhret getirdiğini hepimiz biliyoruz. Onlar aslında bir dizi ile gönülleri çeldiler. Ama yıllar içerisinde başarılarına başarılar katan Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un hayran kitlesi gün geçtikçe arttı.

Kısaca AFK adı ile dünyada tanınan Hazal ve Çağatay’ın dizideki adları ile FEmir fanları oluşturdu. Bu gurup her geçen gün peşlerine yeni hayranları katıyor. Dünyada Efsane çift olarak bilinen ve tanınan ikilinin tekrardan bir projede birlikte oynamaları için hayranları dünyada kampanyalar düzenliyorlar.

Düzenledikleri kampanyada üç farklı etiketle listelerde yerlerini aldıklarını şimdiden söylemeliyim. Bu etiketler Türkçe, İspanyolca ve İngilizce başlıklar taşıyor. Bu üç dil altında buluşan binbir renk Hazal ve Çağatay fanları aynı amaç için mücadele veriyor.

Nisan ayının ikinci çalışması için günlerce önceden hummalı bir çalışmaya başlayan kitle 28/4/2018 tarihinde tekrar birlikte tek bir amaç için dünyaya seslenecekler. Aslında muhteşem bir mozaik oluşturmalarının asıl nedeni; dil, din, ırk, renk ayrımcılığı olmadan dünyanın dört bir yanından aynı istek için ses getirmeye çalışmalarıdır.
Türkiye saati ile 21:00 de 28/4/2018 tarihinde yapımcılara muhteşem ikilinin bir projede bir araya gelmesini istediklerini dile getirecekler. Üç dilde, üç etiketle girdikleri bu mücadelede desteklerinizi bu güzel yüreklerden eksik etmeyeceğinizi umuyorum.

ABD-EEUU
Los Angeles:11:00 hs
Chicago:13:00 hs
New York, Massc. Miami: 14:00 hs
Guetemala, Honduras, Kosta Rika:12:00 hs
Meksika, Colombia, Egvador, Peru, Panama: 13:00 hs
Paraguay, Venezüella, Puerto Rico, Bolivia, Dominik: 14:00 hs
Argantin, Şili, Uruguay, Paraguay: 15:00 hs
Brezilya:16:00 hs
Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Bosna-Hersek, Almanya, İtalya, Fransa, Arnavutluk: 20:00 hs
Türkiye, Suudi Arabistan, Rusya, İspanya, Yunanistan, Katalonya :21:00 hs
Türkiye saati ile 21:00 olacak bu buluşmaya destek vermenizi bekliyorlar.
Hayatta umudunuzu kaybetmemek dileği ile…
eceer6@gmail.com
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub

çağatay ulusoy haberleri için

ece er haberleri için