Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Onur Tuna boy farkı tartışmasını Enis Arıkan ti’ye aldı!

Hazal Kaya ve Onur Tuna boy farkı tartışmasını Enis Arıkan ti’ye aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enis Arıkan, Hazal Kaya ve Onur Tuna üçlüsü boy meselesi ile fena dalga geçti! Ünlü oyuncuların boy meselesi bir türlü kapanmak bilmiyor… Erkek oyuncular arasında en uzunlardan birisi Onur Tuna… Oyuncunun partnerleri ise boy sorunu yaşıyor ve bu durum da sosyal medyada sıklıkla yer alıyor. Onur Tuna’nın Sevda Erginci ile Yasak Elma dizisindeki boy farkı uzun süre gündemden düşmemişti.

Benzer bir durum Hazal Kaya’nın da başına gelmişti. Çağatay Ulusoy ile Adını Feriha Koydum dizisinde başrolde yer alan oyuncu aradaki boy farkını kapatmak için takoz bile kullanmak durumunda kalmıştı. İşte bu da dizi hayranlarını bir hayli eğlendiren bir detay olarak yıllardır söyleniyor.

Hazal Kaya’nın çok arzu ettiği Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Benden Ne Olur isimli filmdeki partneri Onur Tuna… Bu sefer boy meselesini ünlü isimler kendileri açtı. Sosyal medyada bir anlamda oyuncular arasındaki boy meselesine fazlaca yer verilmesini ti’ye almayı da amaçlayan video dikkat çekti.

Enis Arıkan ile Hazal Kaya’nın eğlenceli videosundaki diyaloglar şöyle:

Enis Arıkan: Sarılma sahnen var mı Onur ile?

Hazal Kaya: Var, ne çok zor her şey.

Enis Arıkan: Nasıl sarıldın?

Hazal Kaya: Söyleyemem.

Enis Arıkan: Göbeğe mi?

Hazal Kaya: Hayır. Omuzunu gösteriyor, şurasına diye. Ama keşke öyle olsa.

Enis Arıkan’ın instagram canlı yayınından yansıyan o görüntüler: