Ana sayfa Sinema Hazal Kaya ve Onur Tuna’yı bir araya getiren Benden Ne Olur’un yayını ertelendi!

Hazal Kaya ve Onur Tuna’yı bir araya getiren Benden Ne Olur’un yayını ertelendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Med Yapım’ın imzasını taşıyan Benden Ne Olur isimli film geçtiğimiz sene çekilmişti. Pandemi patlayınca filmin gösterimi birkaç kez ertelenmişti. En son Eylül 2021 olarak açıklanan gösterinin yeniden ertelendiği öğrenildi.

Murat Şenöy’ün yönettiği filmin başrollerinde Hazal Kaya ve Onur Tuna yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait.

Med Yapım tarafından çekilen filmin ilk yayın tarihi 16 Temmuz 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak 22 Eylül’e ertelenmişti. Ancak Benden Ne Olur filminin yeniden ertelendiği ve yeni tarihin belirsiz olduğu açıklandı.

Hazal Kaya ve Onur Tuna'yı bir araya getiren Benden Ne Olur'un yayını ertelendi! 8

Kulislere göre filmin ertelenmesinin sebebi Fatih Aksoy. Ünlü yapımcı filmi sinemalarla birlikte dijital kanallara pazarlamanın peşinde. Ancak dijital platformlarla görüşmeleri hala sonuçlanmadı. Dolayısıyla görünüşe göre filmin vizyona gireceği tarih de bu anlaşmaya bağlı.

Film, hayatta yerini bulmaya çalışan deli dolu Sertap’ın hikayesini anlatıyor. Çekimleri uzun süre önce tamamlanan film komedi türünde bir yapım olacak. Medyapım – Ay Yapım – CJ Entertainment Türkiye ortaklığı ile beyaz perdeye taşınıyor.

Hazal Kaya ve Onur Tuna'yı bir araya getiren Benden Ne Olur'un yayını ertelendi! 9

Filmin konusu şöyle:

Benden Ne Olur kendini ararken kendini kaybeden Sertab Bal’ın hikayesini ele alıyor. “Normal kadınların da hayatı kitap olacak kadar eğlenceli ve ilgi çekici olabilir” cümlesinin kanıtı olan Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen “düzenli” hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın ‘’senden hiçbir şey olmaz Sertab’’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve “benden ne olur” herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.