Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan yakın dostu Enis Arıkan’a sitem!

Hazal Kaya’dan yakın dostu Enis Arıkan’a sitem!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comm/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenmişti. Oyuncu-Yönetmen Ali Atay ile evli olan Kaya, geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi.

Bir süredir oğlu ile ilgilenen ve karantina sürecini de İstanbul’da evlerinde geçiren oyuncu, yaz sezonunda ise bir başka projede yer alacağı haberi ile hayranlarını mutlu etmişti. Aslında oğluna hamileyken proje ortaya çıkmış ve çok istediği bu filmde oynayamayacağı endişesi oyuncuyu üzmüştü.

Ancak işler bir şekilde döndü dolaştı Hazal Kaya’nın istediği gibi oldu ve Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde çok istediği o Sertab Bal karakterini oynamaya başladı. Ablasını da Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı ve ‘Keşke bir projede abla kardeşi oynasak’ dediği Nur Fettahoğlu oynamaya başladı.

Hazal Kaya, uzun bir aranın ardından çok sevdiği arkadaşları ile aynı projede buluştu. Bu isimlerden birisi de Enis Arıkan’dı. Çok uzun yıllardır Arıkan ile yakın arkadaş olan Hazal Kaya, film çekimleri boyunca Arıkan’ın objektifinden kaçamadı.

Aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Enis Arıkan, bu konuya biraz mesafeli duran Hazal Kaya’yı bile videolara alıştırdı. Yaptığı paylaşımları çoğalan ve sosyal medyada iyiden iyiye ısınan Hazal Kaya’nın hayranları bu durumdan çok memnun.

Aslında kendisinin de keyif aldığı anlaşılıyor. Filmin çekimlerinin tamamlanmasına çok kısa bir süre kala Hazal Kaya, şimdiden hayıflanmaya başlamış. Zira hem her gün Enis Arıkan ile bir araya gelmeye hem de sürekli story paylaşmaya alıştığını söyleyen oyuncu, takipçilerine “Tamam mı, devam mı?” diye sormakta şimdilerde.

İşte Hazal Kaya’nın esprili bir söylemle takıldığı Enis Arıkan ile pozu ve diğer paylaşımı:

Hazal Kaya'dan yakın dostu Enis Arıkan'a sitem! 8

Hazal Kaya'dan yakın dostu Enis Arıkan'a sitem! 9