Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın Misafir dizisinde öyle bir yan karakter var ki izleyenleri şaşırtıyor!

Hazal Kaya’nın Misafir dizisinde öyle bir yan karakter var ki izleyenleri şaşırtıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Gülfem Hatun’ karakteriyle ünlenen oyuncu Selen Öztürk her rolün oyuncusu diyebileceğimiz yetenekte bir oyuncu.

Karayılan dizisindeki ‘Asiye’ karakteri ile başladığı kariyer yolculuğunda Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Hatırla Gönül, Payitaht Abdülhamid, Azize, Atiye ve Çocukluk’un da aralarında bulunduğu  pek çok iddialı yapımda yer alan yetenekli oyuncu dün akşam Fox TV’de başlayan Misafir dizisinde izleyici karşısına çıktı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın baş rolünde yer aldığı dizide iddialı bir yan rolle ekrana gelen Selen Öztürk oyunculuğuyla yine kendine hayran bıraktı.

Dizide Nazan karakterine hayat veren Selen Öztürk instagram hesabından karakterinin fotoğrafını paylaşarak, ‘Hoş geldin Nazan’ yazdı.

Hazal Kaya'nın Misafir dizisinde öyle bir yan karakter var ki izleyenleri şaşırtıyor! 8

Oyuncunun paylaşımının altına hayranlarını tarafından, Öztürk’ün oyunculuğunu öven pek çok yorum yapıldı. Oyunculuğuyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Selen Öztürk, Misafir dizisindeki rolüyle bazı hayranlarını ise şaşırttı.

Oyuncunun paylaşımına, ‘Sizi hep cefakar, vefakar anne rolünde gördüm ilk başta yadırgadım ama oyunculuğunuz yine muazzam’ şeklinde yorumlarda bulunan takipçileri de oldu.

Hazal Kaya'nın Misafir dizisinde öyle bir yan karakter var ki izleyenleri şaşırtıyor! 9

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Çocukluk dizisinde ‘Gülay’ karakteri ile Fox TV’de izlediğimiz oyuncu, yine aynı ekranda izleyici ile buluşuyor.

Senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı Misafir’de, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılıyor.

Selen Öztürk de geçen sezon kısa bir süre yer aldığı Çocukluk dizisinden tam bir yıl sonra farklı bir karakter ile  hayranlarının karşısına çıkıyor.