Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın Misafir dizisinin gerçek bitirilme sebebi!

Hazal Kaya’nın Misafir dizisinin gerçek bitirilme sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon tutmayan diziler üst üste konulduğu zaman bir televizyon kanalının haftalık akşam yayını yapılabilir. Kanalın elinde Eylül ayında 11 dizi vardı. Şimdi bu dizilerden 5 tanesi tutmayan yapımlar olarak kayıtlara geçti.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir isimli diziler Fox TV’ye bu sezon hedeflediği yüksek reytingleri getiremedi. Kanal yönetiminin yapımlara yeterince fırsat vermeden yayından kaldırması da izleyicilerin güvensizliğine neden oldu.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Misafir dizisi de 9 Aralık Perşembe akşamı 5. bölüm ile birlikte final yapacak. Kısa süreli olan bu dizi için hayranlar çok umutluydu. Misafir dizisi özellikle de son yıllarda insanların en çok ihtiyacı olan umut konusunda güçlü bir mesaj veriyordu.

Gerçek ve insani duyguları ortaya çıkarması, güzel ve geleceği yönelik bir umudu beslemesi noktasında Misafir dizisi güzel bir sunum sergiledi. Ancak dizi izleyicileri için oluşturulan bu ortam ekran başına geçip de uzun saatler izlemek için yeterli olmadı.

Misafir dizisinin neden kısa süreli olduğu konusunda fazla düşünmeye gerek yok. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin sevilmediğini belirten bir yazı yazdı.

Sina Koloğlu, “Misafir’ demek ki sevilmedi. Nedeni bu kadar basit, fazla ‘teorik ve de estetik laflara’ gerek yok” diyerek gerçek durumu tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.