Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Kaya’nın sözü, Larissa Gacemer olayından sonra daha da anlam kazandı!

Hazal Kaya’nın sözü, Larissa Gacemer olayından sonra daha da anlam kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi doğuran Hazal Kaya, geçtiğimiz gün söylediği söz ile çok konuşulmuştu. Kadınların anne olması gibi bir zorunluluk olmadığını söyleyen Hazal Kaya, sosyal medyada da gündem yarattı.

Ünlü oyuncunun bu sözlerinden kısa bir süre sonra Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer olayı patladı… Larissa Gacemer, neden çocuk yapmadığı şeklinde sosyal medyada çok fazla soru gelince yanıt verdi. İşte bu yanıt ve yaşananlar Hazal Kaya’nın sözlerine daha da anlam kattı.

Hazal Kaya, “Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmayacaktı. Anneliğin kutsanmasından rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskı olduğunu düşünüyorum. Dünyadaki herhangi bir canlıya karşılıksız sevgiyle emek veren herkes ‘anne’ bence” diye konuşmuştu.

Larissa Gacemer ise doğuştan gelen bir hastalığı nedeniyle çocuğunun olmadığını açıklamak durumunda bırakıldı.

Hazal Kaya'nın sözü, Larissa Gacemer olayından sonra daha da anlam kazandı! 7

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Larissa Gacemer, şu sözleriyle dikkat çekti:

“Neden çocuk yapmıyorsunuz? Neden çocuk yok? gibi sorular soruyorsunuz. Bende doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak’la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Biz de artık gezelim, seyahat yapalım dedik. Ama siz bana inanılmaz kötü yorumlar yazıyorsunuz. Sadece bana değil, herkese böyle şeyler yazıyorsunuz. İnsanlar ne yaşıyor bilemezsiniz. Kötü yorum yazmayın artık.”

Hazal Kaya’nın her kadının anne olmak gibi bir zorunluluğunun bulunmadığı şeklindeki sözleri, Larissa Gacemer olayından sonra daha da fazla anlam kazandı ve sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi.