Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni dizisi tartışma konusu oldu! Hikayenin aslı utanç verici!

Hazal Kaya’nın yeni dizisi tartışma konusu oldu! Hikayenin aslı utanç verici!

tarafından zk zk

Hazal Kaya'nın yeni dizisi tartışma konusu oldu! Hikayenin aslı utanç verici! 7

Fox TV’de Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Öz’ün rol aldıkları, Shameless dizisinden uyarlama olan Bizim Hikaye isimli dizi ile ilgili konu, daha dizi başlamadan konuşuluyor. Orjinal dizide, Türk aile yapısına uymayan konuların işlendiği dizinin yerli uyarlamasının nasıl olacağı büyük bir merak konusu oldu.

Dizinin orjinal hikayesinde, evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr, bir o kadar da belayı üstüne çeken karakterdir. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar ele alınıyor. Dizide cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri öğeler yer alıyor. Bu tür konuların yerli uyarlamada bulunması mümkün değil. Dolayısıyla Bizim Hikaye’nin nasıl bize uyarlanacağı henüz bilinmiyor.

Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi’nin de rol aldığı Bizim Hikaye dizisi ile ilgili bu tartışmalara Mesut Yar da Posta gazetesindeki katıldı.

İşte o yazı: