Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın yeni dizisi yakında başlıyor ancak izleyici Fox TV’ye kızgın, diziye bağlanmak istemiyor!

Hazal Kaya’nın yeni dizisi yakında başlıyor ancak izleyici Fox TV’ye kızgın, diziye bağlanmak istemiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hazal Kaya uzun bir aradan sonra Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştığı ‘Misafir’ adlı dizi ile Fox TV’de ekranlara geri dönüyor.

Adı ilk önce ‘İmkansız’ olarak lanse edilen ancak daha sonra ‘Misafir’ olarak değiştirilen dizide Kaya ve Gülsoy’a Ozan Dolunay eşlik ediyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ancak izleyici diziyi izleyip izlememek konusunda kararsız.

Fox TV’nin düşük reyting getiren dizilerini yayından kaldırmaktan çekinmeyen politikası izleyiciyi rahatsız ediyor. En son, Son Yaz’ın final kararı ile hüsrana uğrayan izleyici ‘Misafir’ dizisinin de aynı sona maruz kalmasından korktuğu için diziye bağlanmak istemiyor. Bu konuda sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı.

 

Fox TV’nin dizi politikasını eleştiren izleyiciler bu konudaki tepkilerini attıkları twitlerle dile getirdiler.

Misafir dizisi, 4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizide, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılacak.