Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın yeni saç rengini hayranları beğenmedi ama oyuncunun bu konuda tavrı net!..

Hazal Kaya’nın yeni saç rengini hayranları beğenmedi ama oyuncunun bu konuda tavrı net!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz hafta Benden Ne Olur  filmiyle beyaz perdeye dönen oyuncu Hazal Kaya performansıyla beğeni topladı.

Oyuncuyu özleyen hayranları sinema salonlarını doldurdu.  Show TV’de yayınlanan Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan Hazal Kaya samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, ‘Küçükken benden ne olur?’ diye düşündün mü?’ sorusuna ilginç yanıtlar verdi. Kaya, “Her çocuk gibi 6-7 yaşında dansöz olmayı istedim. ‘Mimar olayım’ diye düşündüm, sanat tarihi okumayı istedim ama çok küçük yaşta oyunculuğa başlayınca hayatım bu yönde şekillendi” açıklamasını yaptı.

Yeni saç rengiyle ilgili de konuşan Kaya, “Saçlarımı çok sevdim. Çok eleştiri aldım ama gözüm alıştı” diyerek bu konudaki tavrını net olarak ortaya koydu.

Hazal Kaya'nın yeni saç rengini hayranları beğenmedi ama oyuncunun bu konuda tavrı net!.. 8

Oyunculuğa başladığı ilk yıllarda kendisine yapılan dayatmalarla ilgili de konuşan Hazal Kaya, “Magazin iklimi sertti o dönem… Sektörde kadın oyuncuların ne olacağını belirleyen keskin kurallar vardı. Daha zayıf olmam veya daha az konuşmam konusunda diretmeler oldu. Bana göre o dönem konulan en saçma kural, keskin vücut sınırlarımın olması ve gizemli olmam yönünde olanlardı.” dedi.

Benden Ne Olur’ filminde Onur Tuna ile baş rolü paylaşan ve ‘Sertab’ karakterini canlandıran Hazal Kaya filmde Enis Arıkan’ın canlandırdığı bir hayali arkadaşa sahip.  Hazal Kaya, gerçek hayatta bu hayali arkadaş için yakın dostu Songül Öden’i seçti.

Hazal Kaya'nın yeni saç rengini hayranları beğenmedi ama oyuncunun bu konuda tavrı net!.. 9

Hazal Kaya, “Songül Öden hayali arkadaşım olabilir. Beni derleyip toplar, akıl verir.” ifadelerini kullandı. İkinci kez anne olmayı çok istediğini dile getiren ve kız bebek arzulayan Kaya, “Kızım bana benzeyecek. Yakın zamanda olur mu bilmiyorum ama çok istiyorum ikinci bebeği.” dedi.