Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’ya büyük dizi şoku! Fox TV’den beşinci final kararı!

Hazal Kaya’ya büyük dizi şoku! Fox TV’den beşinci final kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan dizilerin yaşadığı büyük kabus, Misafir’i de vurdu… Daha yeni başlayan dizi için çok düşük gelen reytingler sonrasında final kararı alındı.

Fox TV yönetimi yine bir dizisi için sabır göstermedi ve perşembe akşamları yayınlanmakta olan Misafir’i bitmesi yönünde karar aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu gelişmeyi duyururken, Misafir dizisi hayranları da büyük şok yaşadı.

Fox TV ekranlarında yeni sezon daha kısa bir zaman önce başlamışken üst üste final kararları geldi. Önce Uzak Şehrin Masalı dizisi 5 bölüm ekranda kalarak veda etti. Ardından Son Yaz dizisi yine 5 bölümlük ikinci sezonuyla ekrandan ayrıldı. Ardından Yalancılar ve Mumları dizisi de beşinci bölümü itibari ile ekran ömrünü tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde ise Fox TV bu sezon dördüncü final kararını alarak pazar akşamları yayınlanan ve düşük reytingler alan Elbet Bir Gün dizisinin bitmesi yönünde karar verdi.

Son final kararı ise Misafir için alındı ve dizinin beşinci bölümüyle birlikte ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizi, gerçekçi duyguları ortaya koyan bir yapım oldu. Naif ve izleyenlere umut veren bir hikayesi olan Misafir ne yazık ki derdini anlatamadan ekrana veda edecek.

İlk 3 bölümü yayınlanan Misafir dizisinin dördüncü yeni bölümü 2 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek. Final ise 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak ve bir dizi daha bitecek.