Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’ya Misafir dizisi çok özel duygular yaşattı!

Hazal Kaya’ya Misafir dizisi çok özel duygular yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Misafir dizisinde izleyicileri gerçekte ne bekliyor? Misafir isimli yeni Fox TV dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya başlandı. Dizide Gece karakterine hayat veren Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı.

Oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra bir süre setlerden uzakta alan oyuncu, en son Bizim Hikaye isimli diziyle izleyici karşısındaydı… Televizyona yine Fox TV ekranında ve Misafir isimli diziyle çıkan oyuncu, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile partner oldu.

Misafir dizisinde izleyicilerin neler bulacağını Kamera Arkası isimli programa anlatan Hazal Kaya, şunları söyledi: “İzleyicileri çok umut dolu, çok naif bir hikaye bekliyor. Dizimiz çok sevgisiz büyümüş genç bir kızla, hayata tutunacak bir dal arayan bir adamın tesadüf eseri bir araya gelmesi, ikisinin de hayata tekrar tutunması… Kızımız için sevmeyi öğrenmesi hikayesi.”

Hazal Kaya'ya Misafir dizisi çok özel duygular yaşattı! 8

Dizide Erdem olarak izlediğimiz Buğra Gülsoy da çok sıcak bir hikaye anlattıklarını ifade etti. Oyuncu, hayatın içinden bir hikaye anlattıklarını ve gerçek duyguların izleyicilere geçeceğini ifade etti.

Buğra Gülsoy, “Acısıyla, tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir iş. Tabii ki dramı da var içinde. Merakı da var, sırları da var. En çok da gerçek duyguları işliyor olmamızı izleyenler çok sevecektir” dedi.

Eşini kaybetmiş olan ve 3 çocuğu ile mutlu olmaya çalışan Erdem, aynı zamanda suçlularla mücadele eden bir komiser.. Kendi evinde çocukları ile mutlu olamaya çalışan Erdem’in ailesinin hayatına gizemli Gece karakteri girdi.

Hazal Kaya'ya Misafir dizisi çok özel duygular yaşattı! 9

Çok zor bir çocukluk geçiren Gece karakteri, çok zor bir anneye sahip olduğu için büyük bir çukura düşüyor. Bu aile ile birlikte Gece sevmeyi öğrenecek, hayata tutunacak.

Gece’nin bağ kurmaktan zorlandığı bir karakter olduğunu ifade eden Hazal Kaya, onu keşfetmeye çalışma sürecinin kendisi için zevkli geçtiğini anlattı.

Ozan Dolunay da Giray karakterini canlandırıyor ve adalet duygusunu savunan bir polis ve Erdem’in de en yakın iş arkadaşı. Oyuncu, kendi adalet duygusunu birçok şeyin önünde gören Giray’ın günlük hayatta çok zorluklar yaşadığına değindi.

Ozan Dolunay, “Benim kendi adıma beğendiğim şey, umudun hayatımızın her anında var olabileceğine dair bir hikaye olması” diye konuştu. Misafir dizisinin 3. yeni bölümünü 25 Kasım perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.