Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’yı çok üzen Çağatay Ulusoy hikayesi!

Hazal Kaya’yı çok üzen Çağatay Ulusoy hikayesi!

tarafından ker_def

Adını Feriha Koydum dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alan Hazal Kaya, ünlü oyuncu ile adeta kardeş gibi… İkilinin setteki uyumları da hayranları için çok özel…

Hazal Kaya, kardeşi gibi gördüğü Çağatay Ulusoy ile ilgili bir konudan şikayetçi. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Hazal Kaya, kadın – erkek oyuncular arasındaki ayırımcılığın geldiği noktayı bir haber üzerinden anlattı.

Bir erkek oyuncunun tek bir başarılı işinin onu efsane yaptığına vurgu yapan Hazal Kaya, “Aynı sonuç için bir kadın oyuncunun beş iş yapması gerekir. Yakın zamanda olan bir şeyi anlatayım. Çağatay (Ulusoy) benim kardeşim gibidir. En son ‘United Talent Agency’ye kabul edildik. Kocaman bir haber çıktı, “Çağatay Ulusoy UTA’e kabul edildi” diye. Yanında küçücük bir kutucukta benim fotoğrafım, “Hazal Kaya da…” yazıyor. Uluslararası başarı elde etmişiz ama erkeğin yaptığı sayılıyor, benimki sayılmıyor” diyerek isyanını dile getirdi.

Dünyada da geçerli olanın erkek oyuncuların kadın oyunculardan daha fazla ücret kazandığı vurgusunu yapan Hazal Kaya, kendisinin patronu Fatih Aksoy’un adaleti ile bu eşitsizliğe uğramadığını, hakkını söke söke aldığını da belirtti.

Hazal Kaya'yı çok üzen Çağatay Ulusoy hikayesi! 7