Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı, Adını Sen Koy gerçeğini ilk kez açıkladı!

Hazal Subaşı, Adını Sen Koy gerçeğini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

Hazal Subaşı’nın oyunculuğa adım atması tam bir cahil cesareti ile olmuş!

Televizyon Gazetesi Detay

Adını Sen Koy dizisiyle ünlenen son olarak Kanal D’e 6 bölümde final yaparak veda edan Bir Umut Yeter dizisinde başrolde yer alan Hazal Subaşı, Mesut Yar’la Laf Çok programının konuğu oldu.

21 Kasım Çarşamba akşamı tv 360 ekranında yayınlanan programda Subaşı, şanslı olduğuna inandığını belirtti ve umutlu birisi olduğunu anlattı.

Reklamcılık okurken Miss Turkey yarışmasına arkadaşının ısrarıyla katılan Subaşı, daha sonra da Adını Sen Koy dizisiyle oyunculuk hayatına atıldı.

SEN ARKASINDA ÇALIŞMAYI HAYAL ETMİŞ

Oyunculuğun kendisine uzak olmadığını anlatan Subaşı, “Takip ederdim, film izlemeyi çok severdim. İletişim Fakültesi’nde okumamın getirdiği bir ilgi de vardı. Aslında hep arkasında olacağımı düşünmüştüm. Set arkasında çalışmayı çok isterdim. Böyle bir düşüncem vardı, o konuda uzak değildim.Ama hiç önüne geçeceğimi asla düşünmedim” diyerek bir hayli şaşırttı.

Çalışırken set ekibini izlediğini ve onlarla “içimde bir reji var” diye konuşarak laf attığını da ifade eden genç oyuncu, “Kısmet böyleymiş” diye konuştu.

CAHİL CESARETİ İLE DİZİYE BAŞLADI

Birkaç dizi teklifi aldığını ve deneme çekimlerine katıldığını anlatan Hazal Subaşı, Adını Sen Koy’dan olumlu yanıt gelerek oyunculuğa başladığını anlattı.

O dönemde hiçbir şeyin farkında olmadığını itiraf eden Subaşı, “Bu kadar cesaret isteyecek bir şey olduğunun farkında değildim. Çünkü, hiçbir fikrin olmayan bir şey ile ilgili aslında cahil cesareti derler ya belki de öyle oldu. Daha bilinçli olsaydım, korkabilirdim. Ama çok iyi oldu, büyük bir tecrübe. Hiçbir şey bilmeden girdim. Her şeyi bir anda öğrenmek zorunda kaldım. Bu çok iyi bir şeymiş, sonradan öğrendim” ifadelerini kullandı.

ADINI SEN KOY’DAN NEDEN AYRILDI?

Hazal Subaşı, Adını Sen Koy gerçeğini ilk kez açıkladı! 7

Mesut Yar, Adını Sen Koy dizisinden neden ayrıldığının tam olarak bilinmediğine değinince biraz da utanan Hazal Subaşı, şu yanıtı verdi:

“365 bölüm, aslında 50. bölümde çıkmış değilim sonuçta. 2 yıl boyunca orada kaldım. İlk yıl farklı kanal, ikinci yıl farklı kanal. Ekip değişimleri… Günlük dizinin sirkülasyonu çok fazla olduğu için ‘ben bir şey için çabaladım, evet bu dizi sayesinde bir tecrübe edindim. Ama bir süre sonra kendimi çok robotlaşıyor gibi hissettim, açıkçası… O, 2 yılın sonunda… Ve bu sefer geri gittiğimi düşündüm. Bir şeyi aştım, sonra da geri gitmek istemedim. Aslında çok da net değildim açıkçası. Şu an daha iyi olduğunu düşünüyorum. ”

Adını Sen Koy’dan ayrılma sürecinde çok düşündüğünü ifade eden Subaşı, başka bir rol oynamak istediğini, Zehra karakterinden sıyrılmak istediğini sözlerine ekledi.

Verdiği karardan memnun olduğunu dile getiren Hazal Subaşı, Zehra karakterinden çıkmanın da kendisi için biraz zaman aldığını belirtti.

BİR UMUT YETER DİZİSİNDE SEVEREK OYNADIM

Bir Umut Yeter dizisindeki Elif karakterini severek oynadığını belirten Subaşı, “Çok güzel bir roldü. Değişimleri vardı. Yaşadığı şeyler zordu. Gerçekten çok severek girdim bu role. İyi ki de girmişim. Çok güzel bir ekiple çalıştım. Çok iyi bir yapımla çalıştım. Çok iyi yönetmenlerle çalıştım. Oyuncu arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Çok iyi oldu benim için, gerçekten çok mutluyum” dedi.

Birlikte rol almak istediği oyuncular olduğunu anlatan Subaşı, özellikle Halit Ergenç’in adını saydı. Ergenç’in oyunculuğunu çok beğendiğini ifade eden genç oyuncu, onunla birlikte oynamayı istediğini belirtti. Subaşı, ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’un da çok iyi oyuncular olduğunu ve aynı dizide bu isimlerle olmayı da arzu ettiğini söyledi.

Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz.