Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı, yazı mı bitirdi, Çukur’u mu kimse anlamadı?

Hazal Subaşı, yazı mı bitirdi, Çukur’u mu kimse anlamadı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Subaşı, ilk olarak bir güzellik yarışması ile dikkatleri çekmiş ve sonrasında TRT1’de yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy’da oynamıştı. Daha sonra Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde oynayan Subaşı, performansıyla dikkatleri daha da çekmeyi başardı ve TRT’nin Halka dizisinde rol aldı.

Başarılı performansları onu Çukur dizisine taşıdı. Kendisinin kariyeri için ciddi bir deneyim Çukur dizisi. Dizide bilindiği gibi Nehir karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Aynı zamanda dizinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu ile de aşk yaşamaya başladı ve ikili, yaz sezonunda tatilde birlikte görüldüler.

Çukur dizisinin çekimleri Ağustos’un ortasında başlamıştı. Dizinin ekibi İstanbul’a dönmüş ve çekimlere başlamıştı ancak Hazal Subaşı’nın nerede olduğu bir türlü anlaşılamadı! Zira oyuncu sürekli tatil fotoğrafları paylaşmakta. Herkesin sette olduğu bir dönemde onun hala tatilde olmasını kimse anlayamadı? Yaptığı son paylaşıma ‘Tatil bitti’ notunu düşmesi de yine kafaları karıştırdı!

Hazal Subaşı, yazı mı bitirdi, Çukur'u mu kimse anlamadı? 8

Hazal Subaşı’nın yaptığı paylaşımlar belki de daha önce tatilden çektiği fotoğraflar bilinmiyor. Ancak kafaları fena halde karıştırmış olması ise bir gerçek!

İzleyicileri de haklı olarak Çukur’dan ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Bazı takipçileri “Biraz da Çukur’un setinden fotoğraf paylaşsan” diyerek oyuncuya iletiyorlar. Çukur dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla Hazal Subaşı’nın ayrılıp ayrılmadığı da ortaya çıkacak.

İşte oyuncunun son paylaşımı:

Yaz bittiiii????

Hazal Subaşı, yazı mı bitirdi, Çukur'u mu kimse anlamadı? 9