Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı, işte yeni projesi!

Hazal Subaşı yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı, işte yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Dr. Romantic’in yerli uyarlaması Kasaba Doktoru dizisinin kadın başrolünün Hazal Subaşı olduğu ortaya çıktı.. ARC Film tarafından titizlikle hazırlıkları devam eden dizinin başrol erkek oyuncusu olarak Ozan Akbaba’nın ismi öne çıkmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başarılı 6 sezonun ardından Ozan Akbaba, yeniden setlere Kasaba Doktoru isimli yapım ile dönecek. Büyük bir hastanede yaşadığı trajik olay sonucu, bir kasabaya giderek burada hastalara yardımcı olan ve doktor yetiştirmeye çalışan bir doktorun hikayesini izleyeceksiniz.

Son yıllarda ülkemizde doktorlara yönelik olarak yapılan saldırılar ve şiddet kullanma eğilimine karşı bir duruş olarak ekrana gelecek olan Kasaba Doktoru’nda bir doktorun ne kadar büyük kahramanlıklar yapabileceğine yönelik sahneler olacak. Bu dizinin kadın başrolü olarak da Hazal Subaşı ile anlaşma sağlandı.

Hazal Subaşı yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı, işte yeni projesi! 47

Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile parlayan ve Çukur dizisindeki etkili Nehir karakteri ile de popüler hale gelen Hazal Subaşı, son dönemde dijital projelere önem vermişti.

Bizi Ayıran Çizgi, Sıcak Kafa isimli dijital dizilerin yanı sıra, Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde de rol alan Hazal Subaşı, yakın bir zaman içinde TRT1 ekranında yeniden hayranları ile bir araya gelecek.

Hazal Subaşı’nın dizideki partneri ise Ozan Akbaba değil… Güzel oyuncu, yeni projesinde Deniz Can Aktaş ile partnerlik yapacak. Geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu ile çok başarılı bir partnerlik süreci yaşayan Deniz Can Aktaş, şimdi de yeni dizide Hazal Subaşı ile aynı uyumu yakalamaya çaba harcayacak.

Hazal Subaşı yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı, işte yeni projesi! 48

İstanbul’da çekimleri yapılacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor. Maraşlı dizisiyle öne çıkan yönetmen Arda Sarıgün’ün başında olduğu ekip, ön çalışmaları yürütüyor ve yakında tüm kadronun oluşması ile birlikte çekimlerin de başlaması bekleniyor.