Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı’nın yeni ismine hayranları aşılabilecek mi?

Hazal Subaşı’nın yeni ismine hayranları aşılabilecek mi?

tarafından ker_def
Hazal Subaşı’nın yeni dizideki rolü ve ismi belli oldu

Adını Sen Koy dizisiyle müthiş bir çıkış yapan, ancak yeni sezonda yeni projelerle ekranda olmak için diziden ayrıldığını açıklayan Hazal Subaşı, birçok teklif almıştı.

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Işığım isimli dizide rol alacak olan Subaşı, bu dizide ünlü isimlerle birlikte yer alacak.

Subaşı’nın Elif Özkan karakterine hayat vereceği Hayat Işığım dizisinde annesi Hacer’i başarılı oyuncu Serpil Gül canlandıracak.

Zehra olarak alıştıkları  Subaşı’yı yeni dizide Elif olarak görecek olan izleyicilerin bu isme alışmaları biraz zaman alacaktır.

Dizi Fethiye civarında ve ağırlıklı Köyceğiz’de çekilecek. Tolgahan Sayışman ‘Yılmaz Karabey’ adlı yüzbaşıya hayat verecek. Hazal Subaşı ise Elif karakteriyle kadın başrol olarak yer alacak.

‘Hayat Işığım’da Hakkari’de bir köyde yaşanan çatışma Yüzbaşı Yılmaz’ın bütün hayatını alt üst edecek. Vücudundaki şarapnel parçası ve kurşun yaralarına rağmen aylarca süren tedavi sonrası hayata tutunan genç yüzbaşı, suçluluk duygusu ve pişmanlıklarla boğuşurken üstüne bir de malulen emekli edilince insanlardan kaçıp bir deniz fenerinde bekçilik yapmaya başlayacak. Ancak mucize eseri tutunduğu hayat, ona yeni tanıştığı Elif’le beraber peş peşe büyük sürpriz ve travmalar yaşatmaya devam edecek.