Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü fit hali ve yeni dizi gerçeği ile dikkatleri üzerine çekti!

Hazar Ergüçlü fit hali ve yeni dizi gerçeği ile dikkatleri üzerine çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Alev Alev isimli Show TV dizisinde izleyicilerle buluşan Hazar Ergüçlü, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.. Üst üste projelerde yer alan ve güçlü bir oyunculuk sergileyen Ergüçlü, fit haliyle de sosyal medyada beğenileri topluyor.

The Affair isimli dizinin yeril uyarlaması olarak öne çıkan Saklı dizisinde çekimlere geçtiğimiz hafta başlandı. Başrolde yer alan Hazar Ergüçlü, önemli isimler aynı sette buluştu. Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte başrolde yer alan Hazar Ergüçlü, farklı bir hikaye ile yine hayranlarını etkileyecek.

Saklı dizisi, aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğine şahit olacağımız, çarpıcı hikaye kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyecek ve kendi değer yargıları ile gerçeği bulma arayışı sunacak bir dizi. Hikayesi ile herkesi şaşırtmaya gelen Saklı dizisinin çekimleri devam ediyor.

Alev Alev dizisinden sonra bir süre dinlenen Hazar Ergüçlü yeniden setlere döndü ve halinden de memnun. Yine yoğun tempoda çalışan ve yaz aylarını da dinlenmek yerine çalışmakla değerlendiren oyuncu, sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapıyor.

Hazar Ergüçlü fit hali ve yeni dizi gerçeği ile dikkatleri üzerine çekti! 8

Hazar Ergüçlü, “Heyecandan çıldıracağım” diyerek paylaştığı Saklı dizisinden ilk set paylaşımını yapmıştı.

Hazar Ergüçlü, ayrıca fit vücudunu sergilediği pozuyla da hayranlarından yine binlerce beğeni topladı.

Hazar Ergüçlü fit hali ve yeni dizi gerçeği ile dikkatleri üzerine çekti! 9