Ana sayfa Kadın Haberleri Hazar Ergüçlü, Seray Kaya ve Eslem Akar’dan gülümseten pozlar!

Hazar Ergüçlü, Seray Kaya ve Eslem Akar’dan gülümseten pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Alev Alev dizisiyle ekrana gelecek. Seray Kaya da Kuruluş Osman’a başladı. Eslem Akar ise en son Aile Şirketi dizisinde rol aldı. 3 ünlü oyuncu hem rol aldıkları projelerle hem de sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri çekiyor.

Yakında Show TV’de yayınlanacak olan Alev Alev dizisinde güçlü bir kadın karakterine hayat verecek olan Hazar Ergüçlü, yeniden setlere döndüğü için çok mutlu. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayatında her şeyin güzel olduğunu gösterdi. Gülüşü ile hayranlarına da moral veren oyuncu, binlerce beğeni aldı.

Hazar Ergüçlü, Seray Kaya ve Eslem Akar'dan gülümseten pozlar! 9

Kadın dizisinden sonra yeniden ekranlara dönüş yapacak olmanın heyecanı içindeki Seray Kaya, Kuruluş Osman’da bambaşka bir karakterle izleyicilerle buluşacak. Oyuncu, kalbinin güzelliğini ise yine hayvan sevgisi ile gösterdi. Seray Kaya, “Her zamanki yerimizdeyiz” notuyla köpeği ile olan fotoğrafını yayınladı.

Hazar Ergüçlü, Seray Kaya ve Eslem Akar'dan gülümseten pozlar! 10

En son Güvercin ve Aile Şirketi isimli dizilerde izlediğimiz Eslem akar ise, hayvan sevgisini ifade eden yeni paylaşımı ile ilgi gördü. Oyuncu, “Her yerde bulurlar beni” notuyla sempatik fotoğrafını paylaştı.

Hazar Ergüçlü, Seray Kaya ve Eslem Akar'dan gülümseten pozlar! 11