Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil hayranları Netflix başına! Gönül yayında!..

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil hayranları Netflix başına! Gönül yayında!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –En son Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteri ile kendisine geniş bir hayran kitlesi edinen yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile Blu TV için Saklı adlı diziyi çeken Hazar Ergüçlü’nün partner olduğu  Gönül adlı sinema filmi ikilinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

Gönül, 10 Ağustos’ta Netflix’de yayına girdi. Yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaristliğini de yapan Soner Caner’in oturduğu filmin çekimleri, geçtiğimiz  yaz Antalya’da gerçekleştirilmişti.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ikilisine Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek’in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

BKM Filmden Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül’de müzik yoluyla iletişim kuran bir köyün hikayesi konu alınıyor.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil hayranları Netflix başına! Gönül yayında!.. 7

Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor. Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı ‘Piroz’ karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.

Gönül filmi bildiğimiz hikayelerden çok farklı. Bugüne kadar izlediğimiz film ve dizilerde kanlı olaylara neden olan “namus” kavramı Gönül filminde çok daha pozitif yönüyle işleniyor. Sevimli karakterler ve içten hikayesiyle Gönül filmi bakalım izleyiciden nasıl yorumlar alacak.