Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü’nün 1 saniyelik olayda asıl üzüntüsü başka!

Hazar Ergüçlü’nün 1 saniyelik olayda asıl üzüntüsü başka!

tarafından ker_def

Hazar Ergüçlü, ‘Ahlat Ağacı’ ekibiyle çekilen fotoğrafta, erkek oyuncuların ön tarafta durmasının eleştirilmesine, “Bir saniyelik görüntü üzerinden ön yargılı davranılması bizi üzdü” dedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre Cannes Film Festivali’nden eli boş dönen Nuri Bilge Ceylan imzalı ‘Ahlat Ağacı’nın oyuncuları, Kanyon’da gazetecilerle buluştu. Murat Cemcir ile Doğu Demirkol’un, Cannes’da çekilen fotoğraflarda kadın oyuncular Hazar Ergüçlü ve Bennu Yıldırımlar’ın önüne geçmesi, toplantıya damga vurdu. Cemcir, “Benim bir saniyemin bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum” derken, Ergüçlü, “Bir saniyelik görüntü üzerinden ön yargılı davranılması bizi üzdü. Bu düşüncedeki adamlar, zaten Cannes’da olamaz” şeklinde konuştu.

Demirkol ise, “Kırmızı halı kurallarına göre, filmlerde yer alan isimler, sekizerli gruplar halinde olacakmış. Ama son anda karar değiştirip hepimizi birden aldılar. Orada ekip olarak 30 kişi vardı” diyerek kendini savundu. Filmin, insanlara hayatta hiçbir şeyi içlerinde tutmaması gerektiğini anlattığını ifade eden Cemcir, “Normal hayatta konuşmayan, içimizdekini sevdiklerimizle paylaşmayan bir toplumuz. Fransa’da muasır medeniyetin ne olduğunu gördük. Medeniyet, sadece halıyla olmuyor” diyerek tepki gösterdi.

Hazar Ergüçlü'nün 1 saniyelik olayda asıl üzüntüsü başka! 7

Cannes’da gerçekleşen galada, Doğu Demirkol’un Hazar Ergüçlü’nün, Murat Cemcir’in ise Bennu Yıldırımlar’ın önünde durması eleştirilmişti.