Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’nün hayatının önemli sınavında Funda Eryiğit desteği!

Hazar Ergüçlü’nün hayatının önemli sınavında Funda Eryiğit desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü hayatında bir ilke imza atacak!
1992 yılında Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, hayatının en heyecanlı günlerini yaşıyor.

En son Saklı isimli dijital dizideki Aslı karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, geçen sezon ise televizyon ekranında Alev Alev dizisinin başrolünde yer almıştı.

Hazar Ergüçlü, yeni dönemde kendisini tiyatroya verdi. Oyuncu ilk kez sahne deneyimi yaşayacak. Funda Eryiğit ve Kubilay Tunçer ile birlikte aynı sahneyi paylaşacak olan oyuncu bir hayli heyecanlı.

18 Aralık’ta ilk gösterimi gerçekleştirilecek olan Timsah Ateşi isimli oyun hakkında konuşan oyuncu, hırçın ve asi bir kız olan Fianna karakterini canlandıracağını söyledi.

Hazar Ergüçlü, “Benim ilk oyunum ve inanılmaz heyecanlıyım. Provalar sırasında acayip şeyler öğrendim ve öğreniyorum. Emin ellerdeyim. Tiyatro bambaşka bir deneyim. Günlerdir gözüme uyku girmedi. Seyirciyle buluşmayı dört gözle bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Ekip arkadaşlarının çok tecrübeli olduğuna değinen oyuncu, özellikle Funda Eryiğit’i gözlemleyerek tiyatro sahnesinde ne yapması gerektiğini anladığını söyledi.

Hazar Ergüçlü,”Özellikle Funda’yu seyrederek, böyle yapılıyor diyerek ben de bir yol buluyorum. Çok heyecanlıyım. Yepyeni şeyler öğreniyorum.” dedi.

İki sene önce Timsah Oyunu hikayesini okuduğunu belirten oyuncu, hikayeyi çok sevdiğini ve çok da eğlenceli bir oyun olacağını belirtti.