Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazer Amani ve şarkıcı Sıla hakkında gündeme bomba gibi düşen yeni iddia!

Hazer Amani ve şarkıcı Sıla hakkında gündeme bomba gibi düşen yeni iddia!

tarafından ker_def

Masterchef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden olan ve kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınan ünlü şef Hazar Amani hakkında, geçtiğimiz ay şarkıcı Sıla ile birlikte olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Şimdi ise magazin basınını sallayan yeni iddialar gündemde…

Hazar Armani ile Sıla’nın birlikte yaşadığı magazin basınında konuşulmaya başlandı. Hatırlanacağı gibi Sıla, Ahmet Kural ile ay başında darp ve tehdit davası için duruşmanın ilk celsesine çıkmıştı. Özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Sıla’nın bu haberlere nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Gündeme bomba gibi düşen iddia Kanal D ekranlarında hafta içi sabah saatlerinde yayınlanan 2. Sayfa programında getirildi. Videodan bu iddia ile ilgili programda yaşananları izleyebilirsiniz.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu üstlendiği programın özel haberine göre ünlü şef Hazar Amani ile Sıla aşk yaşıyor. Amani’nin eşi Deniz Mumcuoğlu’ndan boşandığı ve Sıla’nın evine yerleştiği haberi verildi. Programda söylenenlere bakılırsa bu bilgiler güvenilir kaynaklardan kendilerine ulaştırılmış. Peki bu iddialar doğru mu, ikiliden gelecek açıklamalar bekleniyor.