Ana sayfa Sosyal Medya Hazır olun! Elçin Sangu sürprizlerle geliyor!..

Hazır olun! Elçin Sangu sürprizlerle geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Elçin Sangu bugüne kadar, Kurt Seyit ve Şura, Bir Aşk Hikayesi ve Sevdam Alabora’nın da aralarında bulunduğu yapımlarda rol aldı. Ancak oyuncunun en çok ses getiren projesi Kiralık Aşk oldu.

Oyuncu, Barış Arduç ile başrolü paylaştığı ve 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk’da canlandırdığı ‘Defne’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Kiralık Aşk’ın yurt dışında yayınlanması ile ününü Türkiye dışına da taşıyan Elçin Sangu, şu anda milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında da projeleri heyecanla beklenen bir isim konumunda. Ancak oyuncunun yükselişi  son dönemde yer aldığı dizilerle, aynı ivmede devam etmedi.

Yalancılar ve Mumları, Çarpışma ve İyi Günde Kötü Günde dizileri uzun soluklu olmayan oyuncu en son tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Zorlu PSM’nin imzasını taşıyan tiyatro oyunu Şehirde Kimse Yokken’de ‘Rukiye’ karakteriyle seyirci karşısına çıkan Elçin Sangu şimdi de yeni projelerin heyecanını yaşıyor.

Hazır olun! Elçin Sangu sürprizlerle geliyor!.. 7

Makyöz arkadaşı Hamiyet Akpınar instagram hesabından oyuncunun fotoğrafını, ‘Burada aşırı masum durduğuna bakmayın, çok sürprizli işler geliyor’ notuyla paylaştı.

Bu fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından da yayınlayan Elçin Sangu, takipçilerini heyecanlandırdı. Hayranları oyuncudan gelecek güzel haberleri beklemeye başladı.