Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Haziran ayı Keremcem için müthiş geçecek! Yeni dizi, düet ve single üst üste geliyor!

Haziran ayı Keremcem için müthiş geçecek! Yeni dizi, düet ve single üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, yeni dizisine hazırlanıyor. Ali ve Sevda’nın hikayesinin anlatılacağı Kimse Bilmez isimli dizide ajan karakterine hayat verecek olan Keremcem, ilk kez böyle bir rolde yer alacağını söyledi.

Keremcem, “Çok ilginç, bugüne kadar canlandırmadığım bir şey. Bakalım beğenecek misiniz?” diye Uçankuş TV mikrofonuna konuştu.

Keremcem dizisinin Haziran ayında yayına gireceğini belirtti. Çekimlerin devam etmekte olan dizide çalışmaların güzel gittiğini ifade eden Keremcem, “Harika bir yapım olacak. Karakter zaten tavladı beni” dedi.

Endonezyalı şarkıcı Ayu Ting Ting ile düet yapan Keremcem, klibin Haziran ayında yayınlanacağına dikkat çekti. Keremcem, ayrıca single çalışmasının da Haziran ayında çıkacağını belirtti.

Keremcem, Haziran ayının kendisi için çok iyi geçeceğini belirtiyor.

Kimse Bilmez nasıl bir dizi?

Dizide ailesini kaybetmesinin ardından yıllardır kayıp olan kardeşini bulmaya çalışan Ali Hüroğlu isimli bir gencin hikayesi anlatılacak.

Mahallelinin çok sevdiği Ali, aynı zamanda farklı yeteneklere de sahip bir kişi. Sürükleyici hikayesiyle iddialı bir şekilde gelen dizinin ismi Kimse Bilmez olarak belirlendi.

Özgü Kaya ise Ali ile imkansız bir aşka düşen Sevda karakterini oynayacak.

Ali’nin aynı zamanda Pilot lakaplı mafya lideri olan kardeşi Süleyman’ı Ali Burak Ceylan oynayacak.