Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu büyük tongaya düştü, sus yoksa başın dertten kurtulmayacak!

Hekimoğlu büyük tongaya düştü, sus yoksa başın dertten kurtulmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Timuçin Esen’in başarılı performansı ile göz doldurduğu Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 12 Ocak Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Geçtiğimiz Salı günü yeni bölümü yayınlanmayan Hekimoğlu,büyük fırsatı kaçırmıştı. Sadece Baraj dizisinin yeni bölümü yayınlandı ve çok iyi reyting çıkışı yakaladı. Bu durum Hekimoğlu için büyük bir şanssızlık idi…

Zaten reyting sorunu olan Hekimoğlu’nun Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın olmadığı günlerde yayınlanması, yeni izleyicilere ulaşması noktasında önemli bir fark yaratabilir.Ancak Kanal D bir fırsatı daha kullanamadı. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde çok heyecanlı anlara şahit olacaksınız.

Ateş Hekimoğlu, büyük bir tongaya düşüyor… Hasta olarak gelen kişi ile takışan Hekimoğlu, dosyasına bakmayınca o kişinin polis olduğunu anlamıyor. Motosikleti ile yolda giderken, üzerinde uyuşturucu ile yakalanan Hekimoğlu’nun başı büyük bir dertte.

Hekimoğlu’nun başı polisle derde giriyor! Ateş polisin radarına giriyor ve tutuklanıyor! Hekimoğlu’na ne olacak? İşte bu soru herkesin merak ettiği konu… Ayrıca yeni bölüm çok heyecanlı geliyor… Polisin Ateş’e söylediği şu söz ile akıllarda kaldı: “Susma hakkın var, hayatta bir kez olsun bu haktan faydalanmak istersin belki.”