Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisi Belçim Bilgin’in katılımıyla duygusallaştı!

Hekimoğlu dizisi Belçim Bilgin’in katılımıyla duygusallaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hekimoğlu dizisi ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan dizinin 16. bölümü de 8 Eylül Salı akşamı yayınlandı. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibine bu bölüm itibari ile Belçim Bilgin de katıldı.

Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi Selin olarak dizide yer alan Belçim Bilgin, böylelikle uzun bir aradan sonra dizilerde görünmüş oldu. Oyuncu adına geçen sezon Behzat Ç dizisindeki kısa rolden sonra yeniden dizilere dönüşü olumlu bir adım olarak görüldü.

Hekimoğlu’nun yılanlı bastonuyla dikkat çektiği 17. yeni bölümden ilk görüntüler de dikkatleri çekti. Salı akşamlarının farklı yapımlarından olan Hekimoğlu, 15 Eylül akşamı heyecan dolu sahneleriyle ekranda olmaya devam edecek. Selin ile Ateş’in duygusal anlarına şahit olacaksınız. Ateş, Selin’in eşini iyileştirebilecek mi?

Ateş, Selin’in eşiyle tanışıyor ve olanlar oluyor. Selin’i geri kazanmak için eşini tedavi etmeye karar veren Ateş, aslında eski eşi Selin’e olan ilgisini farkediyor. Öte yandan Metin’in hiç bir tedaviye cevap vermiyor oluşu Selin’i derinden etkiliyor. Teselliyi ise yine Ateş’te buluyor.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!