Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi final yapmaktan nasıl kurtulur? Kanal D için bir ihtimal daha var!

Hekimoğlu dizisi final yapmaktan nasıl kurtulur? Kanal D için bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında yayınlanan House MD isimli ABD dizisnden uyarlanan Hekimoğlu, ilk sezonunda güçlü bir çıkış yaşamış ama araya giden pandemi süreci işleri tamamen değiştirmişti. Yeni sezonda birçok dizi izleyici düşüklüğü sıkıntısı yaşıyor. Hekimoğlu da maalesef toparlanamayan yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 25.bölümü dün akşam yayınlandı.17 Kasım Salı günü reytingleri ortaya çıktı ve görüldü ki, Hekimoğlu dizisi güçlü rakipleri ile mücadele edemiyor ve her geçen hafta düşüş trendi sürüyor.

2 ila 3,5 reytingler arasına kadar gerileyen bir dizinin Kanal D ekranında prime-time’da yayınlanması o kadar da uzun süre devam ettirilebilecek bir durum değil. Yani Hekimoğlu dizisi bu haliyle gün değiştirmeden devam ederse, Kanal D bir noktadan sonra final kararı almak zorunda kalacak.

Ancak bir ihtimal daha var… O da Star TV ve Fox TV’nin yaptığı gibi gün değiştirmek… Star TV, Menajerimi Ara dizisini Pazar gününe alarak adeta ipten döndürdü…

Fox TV ise daha radikal bir karar ile Zümrüdüanka ile Sen Çal Kapımı’nın yerini değiştirdi. Çarşamba günleri yayınlanacak Zümrüdüanka zor duruma düşerken, Sen Çal Kapımı için ise bu gün değişikliği bir kurtuluş olarak görünüyor…

Hekimoğlu dizisi final yapmaktan nasıl kurtulur? Kanal D için bir ihtimal daha var! 7

İşte son çare bu… Kanal D’nin Hekimoğlu dizisini daha dişine göre rakiplerin olduğu hafta sonuna kaydırması. Kanal D, Cumartesi akşamlarına Bir Annenin Günahı dizisini koydu. 21 Kasım’da ilk bölümü ile başlayacak.

Pazar günü ise Çok Güzel Hareketler 2 programı bulunuyor. Şayet Kanal D, geçen sezon yaptığı deneme gibi Çok Güzel Hareketler 2’yi hafta içine tekrar alırsa, Hekimoğlu pazar akşamları ekranda varlığını sürdürmeye devam edebilir. Dizinin, hafta içi ise güçlü yapımlar karşısında ayakta durması zor.

Hekimoğlu, konusu itibariyle özel bir izleyici grubuna ulaşan bir yapım. Yani genel izleyici grubu diziye sıkı sıkıya bağlanmayacaktır. Bu da hafta içi genel izleyici grubunun çok baskın olduğu dizilerin karşısında zorlanması sonucunu doğurur.

Bakalım Kanal D, Hekimoğlu konusunda nasıl bir yol izleyecek.