Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde ayrıldığı sanılan oyuncu geri döndü!

Hekimoğlu dizisinde ayrıldığı sanılan oyuncu geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyici aşk istiyor, Hekimoğlu’nda sataşma buluyor! Kanal D ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinden sadece 2 bölüm kaldı.. 50. bölümü ile birlikte 18 Mayıs Salı akşamı final yapacak olan Hekimoğlu dizisinde son iki bölümde dizi hayranlarının İpek ile Ateş arasında bir yakınlaşma, aşk sahneleri olmasını çok istiyordu.

Ancak gelen görüntüler 49. bölümde ikilinin aşk anları değil, atışma anlarını bulacaksınız. Timuçin Esen ve Ebru Özkan ikilisinin birbirine çok yakıştıran dizi hayranları, Ateş ve İpek’in uyumlu hallerini de çok sevdi… Ancak dizi finale giderken izleyicilerin isteklerine yanıt verilerek, İpek ve Ateş arasında bir aşkın başlatılması yönünde sosyal medyada birçok izleyiciden mesajlar geliyor.

Hekimoğlu dizi hayranlarının bu talebi uzun süredir var ve “Bari finalde aşk yaşasınlar” diye de belirtenler çok oldu… Ancak dizinin 49. bölümünden gelen 3. fragmanda ikilinin atışması dikkatleri çekecek.

Hekimoğlu dizisinde ayrıldığı sanılan oyuncu geri döndü! 7

Hekimoğlu 49. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı! Ateş, İpek’i şaşırtmaya devam ediyor! Bu arada Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Memoli’de yeniden hastaneye dönüyor. Birçok dizi hayranı Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi Kaan Yıldırım’ın da hikayeden tamamen çıktığını düşünüyordu. Ancak Memoli’nin geri dönüşü herkes için bir sürpriz oldu.

Ateş, kendisini ekip kurması için zorlayan İpek’e ufak bir ders veriyor. Ateş’in, mecburiyetten kurduğu ekibe hastalıklarda yardım etmesini değil, angarya işlerini yaptırması İpek’i sinirlendiriyor.

Bu sırada şaşırtan bir olay gerçekleşiyor. Memoli hastaneye dönerek Ateş’in karşısına dikiliyor.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!