Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde döndük, dolaştık, başa sardık!

Hekimoğlu dizisinde döndük, dolaştık, başa sardık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 14.bölümüyle Salı akşamı ekrana gelmişti. Büyük başarı kazanan dizinin yeni bölümleri koronavirüs salgını nedeniyle çekilemiyor. Ancak Kanal D, salı akşamları bir klasik haline gelmeye başlayan dizinin unutulmasını arzu etmediği için yeni bir karar aldı.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolünde yer aldığı diziye son bölümlerde Güven Kıraç da katılmıştı. Ayrıca diziye katılması beklenen Belçim Bilgin’in ismi de dillerde yer almıştı. Fakat Belçim Bilgin’li bölümler gelmeden koronavirüs nedeniyle çekimler durdu.

Kanal D ise bu dönemde dizinin 1. bölümden itibaren tekrarını yayınlama kararı aldı. Salı akşamları saat 20.15’te Hekimoğlu dizisi ekranda olacak, ancak tekrar bölümleriyle. 1. bölümün yayını 14 Nisan Salı akşamı Kanal D’de olacak.

Dizinin hayranları ise yeni bölümlerin çekilmemiş olmasına üzgün. Ancak tekrarların verilecek olmasını da iyi bir gelişme olarak görüyor.