Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde yine Kaan Yıldırım resitali izleyeceksiniz!

Hekimoğlu dizisinde yine Kaan Yıldırım resitali izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 43.bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Dizinin geriye sadece 8 bölümü kaldı… Final için çoktan karar alındı. Dizinin müdavimleri bu duruma isyan ediyor. Ancak şimdilik yeni bir yol yok gibi

Bir ihtimal var, o da dizinin dijital bir platformda devam etmesi. Şimdilik böyle bir duyum, bilgi, görüşmeler yok… Yani Hekimoğlu dizisi herhangi bir müdahale olmaz ise 8 bölüm sonra final yapacak.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok duygusal anlar yaşanacak. Özellikle Mehmet Ali karakterindeki Kaan Yıldırım, yine bir oyunculuk resitali sergileyecek…

Mehmet Ali karakteri hatalarıyla büyük bir yüzleşme yaşayacak… Hastasını kaybedecek olmanın acısı içindeki Mehmet Ali’nin annesi ile sarıldıkları anlar ve yaşadığı duygusallık, hayatındaki bilinmez noktaların yavaş yavaş açığa çıkması izleyicileri de çok etkileyecek.

Daha önceki bölümlerde de Kaan Yıldırım yine sazı eline almış ve tam bir oyunculuk dersi vermişti. Yine benzer sahneleri 30 Mart Salı akşamı Hekimoğlu dizisinin 43. bölümünde izleyeceksiniz. İşte 43. bölümden 3. fragman:

Memoli hatalarıyla yüzleşiyor!

Yaptığı hata yüzünden hastasını ölümle burun buruna getiren Memoli kendisini affedemiyor. Zor zamanlar geçiren Memoli hasta olan annesinin yanına gidiyor. Gözyaşlarına hakim olamayan genç doktor için olaylar nasıl gelişecek? Hastayı kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!