Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hekimoğlu dizisindeki sahne yüzünden tepki alan Kaan Yıldırım’dan örnek davranış!

Hekimoğlu dizisindeki sahne yüzünden tepki alan Kaan Yıldırım’dan örnek davranış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım, Doktor Mehmet Ali karakterine hayat veriyor… Dizinin ikinci sezon çekimlerine başlandı. Eylül ayında da Hekimoğlu’nun yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor.

Hekimoğlu’nun başarılı geçen birinci sezonunda Kaan Yıldırım da önemli bir performans sergilemiş ve başarının mimarlarından olmuştu. Ancak bir sahne vardı ki, hem kadın izleyicileri hem de bir meslek grubunu çok rahatsız etti.

Dizide ilaç mümessili kadın çalışan ile erkek doktor arasında bir ilişki yaşanması hoş karşılanmamıştı. Hatta mümessiller ayağı kalkmış ve sosyal medyada da büyük bir eleştiri dalgası oluşmuştu. Kaan Yıldırım da bu sahnede yer alması nedeniyle tepkilerden nasibini almıştı.

Doktor ile mümessilin sevişme sahnesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine de gelmiş ve etik değerlerden yoksun bu sahne için RTÜK göreve davet edilmişti.

Hekimoğlu dizisindeki sahne yüzünden tepki alan Kaan Yıldırım'dan örnek davranış! 8

Yaşanan bu olaylar nedeniyle Kaan Yıldırım da sahnede yer alan bir oyuncu olarak zarar görmüştü. Kaan Yıldırım, önemli bir adım atarak hem kadın haklarına destek sundu hem de sosyal bir kampanyanın destekçilerinden oldu. Elinden geldikçe sosyal sorumluluk projelerine destek olan oyuncu, hakkındaki hatalı algıları da yıkıyor.

Oyuncu Kaan Yıldırım’ın ortaklarından olduğu ProCare Maske’nin pandemi döneminde satışa çıkan ürünlerinden elde edilecek gelirin bir kısmı, kadına yönelik şiddet ile mücadele eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak.

Hekimoğlu dizisindeki sahne yüzünden tepki alan Kaan Yıldırım'dan örnek davranış! 9

Daha önce Doğu’daki çocukların ve okulların eksiklerini gidermek için iki öğretmenle birlikte ‘Toz Tebeşir’ kampanyasını başlatan oyuncu Kaan Yıldırım, şimdi de ProCare Maske’nin satışından elde edeceği gelirin bir kısmını Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı aracılığıyla kadınlara destek olmak için kullanacak.

Kaan Yıldırım konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Elimden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya çalışıyorum. Özellikle son aylarda kadına şiddetin maalesef tırmanışa geçtiğini takip ediyorum, bu sebeple özellikle Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na destek olmak istedim. Çünkü kadınların özgür ve eşit koşullarda, toplumsal cinsiyet ayrımcılığından uzak ve erkek şiddetiyle karşılaşmadan bir hayat sürmesinin önemini her gün biraz daha iyi anlıyoruz. ProCare Maske’nin satılan her maskesinden elde edeceğimiz gelirin bir kısmıyla, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na destek vereceğiz.”