Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisine çok ünlü bir isim katıldı!

Hekimoğlu dizisine çok ünlü bir isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Kanal D’nin yeni dizisi Hekimoğlu’na bir ünlü oyuncu daha katıldı. Güven Kıraç, dizide önemli bir rolde yer alacak. En son Payitaht Abdülhamid dizisinde izlediğimiz Kıraç, yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Bey olarak diziye katıldı. Yeni bölümde de Kıraç’ı izleyeceksiniz. 10.bölüm fragmanında yeni karakterden ilk görüntüleri de bulabilirsiniz.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 10. yeni bölümünün 3 Mart Salı günü yayınlanacak. Hekimoğlu’nun aldığı büyük risk, Orhan’ı korkutuyor! Hastaneye yeni gelen yönetim kurulu başkanı ve Hekimoğlu arasında enteresan diyaloglar yaşanır.

Hekimoğlu’nun tuhaflığı başkanın kafasında soru işaretleri kalmasına sebep olmuştur. Başkan, İpek’e Ateş ile arasında herhangi bir ilişki olup olmadığını sorar. İpek bu soruya oldukça şaşırır.

Zeynep ise kendisini müthiş bir kararsızlığın içinde bulur. Hekimoğlu ile arasında yaşananları sorgulamaktadır.

Hekimoğlu hastasının ameliyatı konusunda büyük bir risk alır. Orhan, arkadaşının yaptığı şey yüzünden tedirgin olur. Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!