Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini dijitalde bekleyenleri üzecek gelişme!

Hekimoğlu dizisini dijitalde bekleyenleri üzecek gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki sezondur Kanal D’de ekrana gelen ve Doctor House dizisinin uyarlaması olan Hekimoğlu, Salı akşamı ekrana gelen 51. bölümüyle veda etmişti. Başrolünde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım’ın rol aldıkları dizinin bitmesi, izleyicisini de bir hayli üzdü.

Ancak yaşanan bazı gelişmeler ve izleyenlerin de yoğun istekleri ile birlikte, Hekimoğlu dizisinin dijitalde devam edebilme ihtimalini ortaya çıkardı.

Bu durumla ilgili henüz net bir gelişme yok. İzleyenler, gelecek güzel haberi bekliyorlar. Sezon sonuna doğru diziden Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz ayrılmıştı.

Başka dizilerde rol almaya başlayan oyunculara bu kez Timuçin Esen de eklendi! Esen’in Hekimoğlu biter bitmez TRT1’in iddialı projesi Mevlana’da oynayacağının ortaya çıkması, Hekimoğlu’nu dijitalde bekleyenler için üzücü bir gelişme oldu.

Hekimoğlu dizisini dijitalde bekleyenleri üzecek gelişme! 7

Bazı oyuncuların aynı anda hem dijital hem de televizyondaki dizilerde rol alması son dönemde yaşanan bir durum. Oyuncunun iki farklı alandaki projelerde yer alması mümkün.

Timuçin Esen’in de hem Mevlana hem de eğer gerçekleşirse Hekimoğlu’nun dijitalde yer alması mümkün. Yani hiç bir şey bitmiş değil! Fakat, Mevlana gibi yüksek bütçeli bir dönem işinde büyük bir sorumluluk alan oyuncunun, aynı anda Hekimoğlu’nda oynaması biraz zor görünüyor!

Hekimoğlu dizisinin finalinin ardından dizinin twitter hesabından yapılan bir paylaşım izleyiciyi dijitalde devam edebileceği ihtimali konusunda umutlandırmıştı.

Hikayenin ucunun açık bırakılması, twitter hesabından “Hekimoğlu bitti demeden bitmez” sözüyle yapılan paylaşım, umutları arttırmıştı.

Mevlana dizisinde Ahu Türkpençe ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan Timuçin Esen’in, bir şekilde Hekimoğlu’nun yeniden çekilmesi ihtimaliyle yeniden rol alması mümkün olacak mı, izleyip göreceğiz…