Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu tutacağına inanmadı, yüzü kara çıktı!

Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu tutacağına inanmadı, yüzü kara çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin 2019-2020 sezonundaki en başarılı yapımlarından birisi de Hekimoğlu dizisi oldu. ABD’nin en iyi dizilerinden olan House MD’nin yerli uyarlaması olarak hazırlanan Hekimoğlu dizisinin nasıl olacağını herkes merakla beklemişti. En çok da tutup tutmayacağı konusunda endişeli bir durum yaşanmıştı. Ancak dizi hem tuttu hem de televizyon izlemeyen bir kitleyi bile Kanal D ekranına getirdi.

Kaan Yıldırım da dizinin başrol oyuncularından birisi… Mehmet Ali karakterini canlandıran Yıldırım, genelde klişe rollerin televizyon sektöründe yer aldığını ve bu nedenle de doktor rolü gelince severek kabul ettiğini söyledi.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan ünlü oyuncu, Hekimoğlu dizisi konusunda da fena halde yanılmış. Dizinin tutmayacağını düşünen Kaan Yıldırım, içinde aşk, entrika ve silahlar olmadığı için böyle düşünmüş. Televizyondaki genel izlenen içeriklerden çok farklı olan Hekimoğlu’nun iyi reyting alması Kaan Yıldırım’ı da bir hayli şaşırttı.

Ünlü oyuncu, bu konuda şu sözleri söyledi: “Buranın şartlarına göre, buranın bölüm süresine göre, buradaki kültüre göre bence iyi adapte edildi. Tabii ki oradaki gibi bir şeyi bire bir adapte edemezsiniz. Orada çünkü çok uçlarda, çok başka sahneler var. Buraya göre güzel oldu. Tatlı bir iş. Çok güzel bilgi verebiliyor içinde. Şaşırdım, ben tutmasını da beklemiyordum. İçinde drama yok, aşk yok, kavga yok. Televizyon seyirci daha yüksek, duyguyla daha yüksek, içinde silahları izlemeye çok alıştık. Tutar mı, tutmaz mı? Farklı bir rol benim için, doktor rolü. Her zaman denk gelmiyor. Çok severek kabul ettim. Onu oynamak istedim. Ne güzel ki tuttu.”

Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu tutacağına inanmadı, yüzü kara çıktı! 7

Hekimoğlu dizisinin 1. sezonu koranavirüs pandemisi nedeniyle mecburen tamamlandı. İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Kaan Yıldırım, son gelişmeleri verdi ve Temmuz ayında ekibin buluşmasının konuşulduğunu anlattı.

Pandeminin ikinci dalgası olur ise bunun da planları değiştirebileceğini ifade eden oyuncu, “Biz hazırız, bekliyoruz. ‘Gel’ diyecekler gideceğiz çekeceğiz” şeklinde konuştu ve hazır olduğunu vurguladı.