Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinin etkisi sürüyor, Timuçin Esen’in yeni projesi dizinin devamı gibi!

Hekimoğlu dizisinin etkisi sürüyor, Timuçin Esen’in yeni projesi dizinin devamı gibi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren Timuçin Esen, yeni bir reklam anlaşması yaptı. Başarılı oyuncu Abdi İbrahim İlaç’ın vitamin ve mineral içeren takviye edici gıda ürünü Umkaimun’un yeni reklam yüzü oldu.

Karga Seven ve OJO Pictures imzalı, senaryosu önce Banu Kiremitçi Bozkurt ve sonrasında Neşe Şen’in yazdığı medikal drama ve komedi türündeki televizyon dizisi Hekimoğlu’nda Timuçin Esen, bir vakıf hastanesinde çalışan bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktoru canlandırmıştı.

Ateş Hekimoğlu reklam yüzü oldu

Muayene sahnesiyle başlayan reklam filminde ünlü oyuncu, normal hayattaki Timuçin Esen’i oynuyor. Dizi setinde hastasını rol icabı muayene eden Esen, 15 dakika dinlenme arasına giderken çantasından bir Umkaimun kutusu çıkarıp içinden bir tableti bardağındaki suya atıyor. Hastane kafesinde bu sahneyi gören ve onu doktor sanan bir kadın kendisine Umkaimun’un özelliklerinden bahsediyor. Esen, kendisinin doktor olmadığını söylese de kadın pek aldırış etmiyor. Bu sahne yanlarına gelen farklı kişilerin Umkaimun hakkındaki yorumlarıyla tekrarlanıyor.

Dünyada büyük hayran kitlesine kazanan House M.D. dizisinin bir uyarlaması olarak Türkiye’de ekranlara gelen Hekimoğlu, iki sezon Kanal D’nin sevilen dizileri arasında yer almıştı. İzleyiciler kendilerini Timuçin Esen’in bir doktor olduğu Ateş Hekimoğlu karakterine o kadar inandırmış olacaklar ki gerçek hayatta oyuncunun karşılaştığı bu durum reklam senaryosuna yansımış.

Timuçin Esen henüz yeni bir projeye başlamasa da boş durmuyor ve reklam projeleriyle ekranlarda olmaya devam ediyor. Esen, eylül ayında da Türkiye Sigorta’nın birinci kuruluş yılını kutladığı 2021 yılında Hekimoğlu dizisinden rol arkadaşı Muhammed Dede ile kamera karşısına geçmişti.

Hayranları yeni bir dizi ya da sinema filmi projesi beklese de Timuçin Esen şimdilik beklemeyi ve dinlenmeyi sürdürüyor. Firmanın sosyal medya hesaplarında paylaşılan reklam filmine gelen yorumlar da ünlü oyuncaya olan özlemin giderek arttığını gösteriyor.