Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu hayranları diziyi kurtarmak için küçük bir umuda tutundu!

Hekimoğlu hayranları diziyi kurtarmak için küçük bir umuda tutundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin 7 bölüm sonra final yapacak olan izleyicilerini çok üzüyor. Böyle iddialı ve bu kadar çok sevilen bir yapımın üçüncü sezonda yayınlanmayacak olması hayranları tarafından eleştiri konusu yapılıyor. Ancak Kanal D, ortalama reytingler alan dizinin gelecek sezon daha da düşebileceğini ve sürdürülemeyeceğini düşündüğü için projeyi 50. bölüm itibari ile bitirecek.

Hekimoğlu hayranları ise küçük bir umuda tutunmuş durumda. Dizinin devamı için bu küçük umut, şimdilerde sosyal medyada bir kampanyaya da dönüştürüldü. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun dijitalde devam etmesini arzu ediyor.

Bu ihtimali dile getiren isim Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu olmuştu. Ancak herhangi bir bilgi değil, temenni niyetindeydi… Hekimoğlu dizisi için şimdilik dijitale geçmek gibi bir seçenek yok.  Ancak dizi hayranları konuyu gündemde tutarak dijital platformları Hekimoğlu’na yatırım yapması için etkilemeye çaba harcıyor.

Hekimoğlu dizisi devam edebilir mi, kimse bilemez. Ancak şimdilik Kanal D ekranında sadece 7 bölümü kaldığı net.. Dizinin dijitalde devam etme ihtimali ise küçük ama hala geçerli bir durum… Neler olacağını ilerleyen dönemde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.