Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu hayranlarına çok yazık, her hafta aynı çile dönüp dolaşıp geliyor!

Hekimoğlu hayranlarına çok yazık, her hafta aynı çile dönüp dolaşıp geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olarak öne çıkan Hekimoğlu, özel bir izleyici grubuna hitap ediyor. Hem kurgusu hem oyunculuk performansları hem de bilgi veren güçlü sahneleri ile Hekimoğlu uzun süre ekranda kalması arzu edilen bir yapım konumunda.

House MD isimli ünlü ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun en önemli yanı kuşkusuz oyunculuk performanslarının çok üst düzeyde olması. Timuçin Esen bu noktada izleyicilerin hayranlıkla takip ettiği, her bölümde her sahnede etkilendikleri bir başrol oyuncusu. Benzer şekilde Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi iki usta isim de diziye önemli katkılar yapıyor.

Kaan Yıldırım’ın yakında dönemde Mehmet Ali karakteri ile oyunculuk resitali çizdiği, Damla Colbay ile Aytaç Şaşmaz’ın rollerinin hakkını verdiği Hekimoğlu dizisinin tek büyük eksiği ise bir türlü reytinglerde belirli bir seviyede tutunamaması olarak gösterilebilir.

Geçtiğimiz haftalarda çok iyi reytingler almaya başlayarak takipçilerini mutlu eden Hekimoğlu, 31. bölümüyle dün ekrandaydı. Ancak yeni bölümün reytingleri geçen haftaya göre düşüş sergiledi. Bir yukarı, iki aşağıya pozisyonunda ilerleyen dizinin bitmesini istemeyen hayranlar, bu reyting oynaklığı nedeniyle çok endişeli…

Dizinin yayından kaldırılmaması için sosyal medyada Kanal D’ye daha fazla tanıtım yapma, daha fazla çaba sergileme tavsiyesini veren Hekimoğlu hayranları, her hafta reyting sonuçlarını da heyecanla bekliyor.

Hekimoğlu 30. bölüm reytingler AB ve ABC1’de 5’lere yaklaşan oranlar ile gerçekleşince tüm dizi hayranları büyük sevinç yaşamıştı. Ancak bu hafta her iki kategoride de ciddi bir düşüş yaşandı. Total ve ABC1 gruplarında 3’lü reytinglerde yer alabilen dizi, sadece AB kategorisinde 4’ü bulabildi…

Yani Hekimoğlu hayranlarını yine endişelendiren bir tablo ortaya çıktı. Dizi takipçileri totalde 16. sırada günü tamamlayan, ABC1’de ise 14. olabilen Hekimoğlu’nun AB grubunda 7. sırada yer alarak ayakta almasının zor olduğunu biliyor.

İşte bu nedenle de dizinin takipçileri reyting sonuçları düşük gelince bir panik havasında sosyal medyada “Hekimoğlu final yapmasın” diye binlerce mesaj yayınlıyor. Çünkü artık kanalların diziler için çok fazla sabır göstermedikleri, zarar ettikleri noktada hemen yapımdan vazgeçtikleri bir ortam var.

Kanal D’nin elinde güçlü az dizi var. Hekimoğlu ise orta karar bir noktada, kanalın yeni ve güçlü yapımlar hazırlamadan Hekimoğlu’ndan vazgeçmesi de pek beklenmemeli…