Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu ile parlayan Damla Colbay hayatının rolüne başlıyor!

Hekimoğlu ile parlayan Damla Colbay hayatının rolüne başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Damla Colbay, 2 sezon süren Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Hem yetenekleri hem sempatisi hem de güzelliği ile göz dolduran oyuncu, yeni sezonun en merak edilen dizilerinden birisi olan Yalnız Kurt’un kadın başrolü oldu.

28 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinde erkek başrol Hasan Denizyaran olurken, Damla Colbay ise kadın başrol olarak hayatının en önemli projelerinden birisine adım atıyor…

2014 yılında Kara Para Aşk isimli dizide canlandırdığı Demet karakteri ile dikkat çeken oyuncu, adımını ilk attığı projenin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmasıyla geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti. Hayat Mucizelere Gebe’nin ardından İçerde gibi önemli bir dizide Eylem karakterini canlandıran oyuncu için bu ikinci büyük şans aldı.

Hekimoğlu ile parlayan Damla Colbay hayatının rolüne başlıyor! 7

Eline geçen fırsatları iyi değerlendiren Damla Colbay, Zengin ve Yoksul isimli dizideki Aysel rolünün ardından ise, asıl tanındığı diziye başladı… Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakteri ile çok geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, bu sayede büyük bir kariyer çıkışı yaşadı.

Damla Colbay’ın Hekimoğlu dizisinin ardından atv’nin Yalnız Kurt dizisine kadın başrol olması çok büyük bir adım… Osman Sınav gibi iddialı bir yönetmenin yapımcı olarak yer aldığı Yalnız Kurt dizisi, Damla Colbay’ın kariyerini çok etkileyecektir.

Hasan Denizyaran ile partner olan genç oyuncu, Cihan Ünal gibi usta bir oyuncu ile de aynı sette yer almanın fırsatını elde etti. Bu fırsatları iyi kullanması Damla Colbay’ın kariyerinde çok daha iyi noktalara gitmesini sağlayacaktır.

Oyuncu, 2014 yılında başladığı bu yolda başarıyla ilerliyor. 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Damla Colbay, 2022 yılında en çok konuşulacak kadın oyunculardan birisi olmaya aday.