Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın korkulu belası Baraj oldu!

Hekimoğlu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın korkulu belası Baraj oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salı akşamları aynen Pazartesi akşamları gibi 3 dizinin müthiş yarışına sahne oluyor. Sefirin Kızı, Yasak Elma ve Çukur dizileri nasıl Pazartesi akşamları kıran kırana bir yarış içine girdi ise şimdi de Salı akşamları aynı yarışı Hekimoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Baraj dizisiyle ekranda görebilirsiniz.

5.sezonundaki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz totalde birinciliğini sürdürüyor. Ama Fox TV’nin yeni dizisi baş belası olacak gibi duruyor. Hatırlanacağı üzere Kadın dizisi de EDHO için total grubunda büyük sıkıntılar çıkarmış ve zaman zaman birincilik alarak atv’nin ünlü yapımını geride bırakmıştı

17 Mart Salı günü reytingleri gösteriyor ki artık hiçbir dizi için birincilik ya da günün en çok izlenen dizisi olmak öyle kolay değil. Dün akşamın sonuçlarına göre totalde gücünü koruyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz birinci oldu. Fox Ana Haber’in ardından Baraj 3. sırada ve 7-8 reyting bandındaki yapım EDHO’nun totaldeki birinciliğine talep olduğunu da gösterdi.

AB grubunda ise Hekimoğlu Fox Ana Haber’in ardından ikinci sırada ama EDHO ve Baraj’ı geçerek günün en çok izlenen dizisi oldu.

ABC1 grubunda ise Fox Ana Haber birincilik elde ederken, Baraj ikinci sırada ve Hekimoğlu da 5. durumda bulunuyor.

Show TV’nin Ramo dizisi bu yarışın içinde yer alamayacağını zaten göstermişti. Ramo dün akşam 6. ve 7. sıralarda kendisine yer bulabildi. İşte 17 Mart Salı günü ilk 10 program listesi.

Hekimoğlu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın korkulu belası Baraj oldu! 7