Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu ve Yeni Hayat dizilerinin kaderini belirleyecek karar netleşti!

Hekimoğlu ve Yeni Hayat dizilerinin kaderini belirleyecek karar netleşti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Hekimoğlu dizisi ile yine aynı kanalın yeni sezondaki iddialı dizisi Yeni Hayat’ın yapım şirketleri ile ilgili bir durum yaşanıyordu son günlerde. İki dizinin de yapım şirketi ile ilgili gelişme netleşti. Yeni bir isim ile yeni bir şirket ortaya çıktı…

Hekimoğlu dizisinin yapımcılığını Karga Seven Pictures- Ömer Özgüner yapıyordu. Yeni Hayat dizisinin yapımcısı ise yine Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan idi. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen konu, Star TV’nin eski genel müdürü Ömer Özgüner’in bir süredir CEO’su olduğu Karga Seven Pictures yapım firmasından ayrılışı sonrası yeni bir gelişme yaşanmıştı.

Özgüner, uzun yıllardır televizyon dünyasında büyük dikkat çeken iddialı işlere imza atan Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay ile yeni bir şirket kurdukları öğrenilmişti.

Hekimoğlu ve Yeni Hayat dizilerinin kaderini belirleyecek karar netleşti! 7

Televizyon dünyasının bu iki önemli ismi Kerem Çatay ve Ömer Özgüner, yeni bir şirket kurdu ve ismi de OJO Pictures olarak belirlendi. Hekimoğlu ve Yeni Hayat dizileri, işte bu yeni şirketin bünyesinde yer alacaklar artık.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bu bilgi sonrası, sektöre yeni bir isimle devam eden yapımcıların, OJO Pictures olarak iddialı projeleri de hayata geçirmeye hazırlandıkları tahminleri yapılıyor…