Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’ndan sonra Damla Colbay bomba gibi bir diziyle atv’ye geliyor!

Hekimoğlu’ndan sonra Damla Colbay bomba gibi bir diziyle atv’ye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Hekimoğlu isimli Kanal D dizisinde başarılı performansını izlediğimiz Damla Colbay’ın hayranları büyük bir heyecan yaşıyor. Bu heyecanın nedeni ise yeni atv dizisi…

Osman Sınav imzasını taşıyan ve hikayesi ile çok dikkat çeken Yalnız Kurt isimli dizinin kadın başrolü olarak Damla Colbay’ı izleyeceksiniz. Genç oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile dizi dünyasının dikkat çeken yeni isimlerinden birisi.

1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Damla Colbay, 2014 yılında Kara Para Aşk isimli dizideki Demet karakteri ile sektöre adım attı. İçerde dizisindeki Eylem olarak da sevilen oyuncu, Hekimoğlu dizisiyle birlikte başrole adını yazdırdı.

Damla Colbay, Hasan Denizyaran ile Yalnız Kurt isimli yeni atv dizisinde partner oldu… Osman Sınav imzalı yeni dizinin fragmanları yayınlandıkça heyecan artıyor. Damla Colbay da 3. fragmanda göründü ve hayranları bu duruma bir hayli memnun oldu.

Hekimoğlu'ndan sonra Damla Colbay bomba gibi bir diziyle atv'ye geliyor! 7

Sosyal medyada Damla Colbay’ı sevenler yeni rolünü çok merak ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Yalnız Kurt dizisi yakında atv ekranında yayınlanacak ve Damla Colbay da kariyerinde yeni bir sayfayı açacak.

Devletin arka planlarında yaşanan olaylar, istihbarat odaklı yeni dizinin gizemli hikayesinde genç oyuncunun nasıl konumlanacağı da henüz net değil. Hayranlar heyecanla ilk bölümün başlamasını bekliyor. Tahminler Yalnız Kurt dizisinin Ocak ayında yayınlarına başlayacağı yönünde.