Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu’nun dizide ömrü 1 yıl ya da daha az!

Hekimoğlu’nun dizide ömrü 1 yıl ya da daha az!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan, sezonun en farklı projelerinden birisi olan Hekimoğlu dizisi, düzelmekte olan reytingleriyle de yoluna daha güçlü adımlarla devam ediyor.

Dizinin fanatik bir izleyici kitlesi bulunuyor. Hatta bu kitlenin bir bölümünün televizyonu bu dizi için açtığı da biliniyor… Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakterinde müthiş bir performans sergilediği dizinin yeni bölümü 9 Mart Salı akşamı yayınlanacak. 39 bölümü geride bırakan dizide, 40. yeni bölüm büyük bir sürpriz ile geliyor.

İpek çok endişeli, çünkü Ateş Hekimoğlu kanser… Ateş’in durumunun ortaya çıkması üzerine Orhan’ın düşünceli hali, ekibin yüzünün düşmesi, Emre’nin ona sarılışı gibi izleyicileri duygulandıracak sahneler geliyor. Ateş Hekimoğlu’nun Memoli’ye göre ömrü 1 yıl veya daha az… Yani bu durum aslında dizinin ömrünü de biçme noktasında bir fikir verebilir. Tabii ki Ateş Hekimoğlu kendisi için de bir çözüm bulursa şaşırmamak lazım.

Hekimoğlu'nun dizide ömrü 1 yıl ya da daha az! 4

Peki Hekimoğlu dizisinin 40. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özet bilgi: İpek telaşla Orhan’ın odasına gider. Çünkü Ateş’in acil bir durumu vardır. Ateş’in kanser olduğu ortaya çıkmıştır.

Orhan arkadaşı için kaygılıdır, dosyasını kendisinin almak istediğini söyler. Ekibin diğer üyeleri Memoli, Zeynep ve Emre de hocaları için çok üzgündür. Bir çözüm bulmaya çalışırlar.

Ateş’e ne olacak? Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!